Obavijesti

Sport

Komentari 7

Robert Prosinečki: Podnio bih ostavku da nismo dobili Rad!

Robert Prosinečki: Podnio bih ostavku da nismo dobili Rad!
1

Ne znam što bi se dogodilo da nismo pobijedili Rad. Vjerojatno bih dao ostavku! No sada to nije bitno, osvojili smo tri boda i to je najvažnije, rekao je Robert Prosinečki

VIDEO

Robert Prosinečki priznao je srbijanskim medijima da bi utakmica s Radom vjerojatno bila njegova posljednja na klupi Crvene zvezde da su crveno-bijeli izgubili od gradskog rivala. Podsjetimo, Zvezda je gubila do 60. minute 0:1, a onda su golovima Evandra u 60. i Kaluđerovića u 90. došli do tri boda i ostali sedam bodova iza vodećeg Partizana.

– Ne znam što bi se dogodilo da nismo pobijedili Rad. Vjerojatno bih dao ostavku! No sada to nije bitno, osvojili smo tri boda i to je najvažnije – rekao je Žuti kojemu u pomoć za spas Zvezde hita i klupska legenda Dragan Džajić.

To je čovjek koji je krajem 1980-ih doveo Prosinečkog u Zvezdu kao igrača, ali i čovjek koji je zbog financijskih malverzacija u tom klubu bio šest mjeseci u zatvoru.

Dodajmo da su akteri "večitog derbija" kažnjeni zbog incidenata svojih navijača – Zvezda je dobila milijun dinara kazne (9700 eura) i jednu utakmicu pred praznim tribinama, a Partizan je kažnjen sa 400.000 dinara (3800 eura).

Zvezda najgledanija u Jugoslaviji, Hajduk drugi, a N. Pazar ispred plavih!

Najgledanija je nogometna družina s prostora bivše Jugoslavije Crvena zvezda. Crveno-bijele na njihovoj Marakani u prosjeku prati 17.894 navijača, dok je drugo mjesto u poretku zauzeo splitski Hajduk sa 11.000 gledatelja po susretu u Poljudu.

Svi su ostali klubovi ispod dvoznamenkastog prosjeka pa tako treće mjesto iznenađujuće drži novopečeni srpski prvoligaš Novi Pazar sa 6250 navijača po utakmici, zatim slijede Radnički iz Kragujevca (5917), slovenska Mura (5400), beogradski Partizan (5167), te jesenski prvak prvenstva u BiH Željezničar sa 4855 navijača.

Pitate se gdje je u cijeloj priči Dinamo? Plavi su sa 2837 navijača po utakmici čak i iza Vardara (3425) te Istre 1961 (3212).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka