Obavijesti

Sport

Komentari 58

Rog će dobiti prednost ispred Ćorića, Hodžić u vrhu napada

Rog će dobiti prednost ispred Ćorića, Hodžić u vrhu napada
3

Vardar dolazi ambiciozno i neće nam biti lako ako ne budemo na 100%. Trebat će nam i navijači, kaže Cico Kranjčar koji je najavio Marka Pjacu na terenu od prve minute

VIDEO

Imamo dobar rezultat, ali respektiramo Vardar, nećemo se opustiti, rekao je u najavi uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka Zlatko Kranjčar.

Najavio je Cico neke korekcije u obrani, iako uvjeren da je u Skoplju nedostajalo samo sreće.

- Mi smo u prvoj utakmici sve mogli prelomiti, mogli smo zabiti i treći gol. Pratim što Makedonci govore i čini mi se da su oni ipak malo subjektivni - osvrnuo se Cico na prvu utakmicu, u kojoj je makedonski prvak pogodio čak tri puta stativu.

Protiv Lokomotive u Maksimiru na tribinama je bilo jedva 2000 gledatelja. Budući da sav prihod s večerašnje utakmice ide za obnovu vukovarskog Vodotornja, u Dinamu očekuju barem desetak tisuća gledatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igramo sve bolje i ovaj Dinamo zaslužuje podršku navijača - rekao je Cico, koji se kratko osvrnuo i na činjenicu da je u Maksimiru vodio 58 utakmica kao trener “modrih” i da dosad ima samo dva poraza.

- Sjećam ih se vrlo dobro, i jednog i drugog. Protiv Varteksa pa zatim u Kupu protiv Hajduka, koji je tad ipak bio puno jači od nas - dodao je Cico, svjestan da ni večeras neće biti nikakve “šetnje”.

- Vardar dolazi samouvjereno i rezultat 2-1 može biti vrlo opasan, pogotovo ne budemo li na 100 posto - upozorio je još jedanput Kranjčar.

Iz Skoplja prijenosa nije bilo, a večeras utakmicu prenosi ArenaSport.

Ćorić na klupi, vraća se i Eduardo

Marko Rog opet će dobiti prednost ispred Ante Ćorića, a na klupu bi trebao sjesti i europski prvak Eduardo

  • Vjerojatni sastav Dinama: Ježina - Stojanović, Sigali, Schildenfeld, Sosa - Machado, Rog, Antolić - Soudani, Pjaca - Hodžić
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića