Obavijesti

Sport

Komentari 137

Schifo: Ako Pogba vrijedi 90, onda Rog vrijedi 190 mil. eura!

Schifo: Ako Pogba vrijedi 90, onda Rog vrijedi 190 mil. eura!
1

Atmosfera je bila sjajna, svaka im čast, ovako stajati iza svoje momčadi, navijati i pljeskati bez uvreda na 0-4, kapa im do poda, rekao je Schifo poslije utakmice

VIDEO

Marko Rog oduševio je na Poljudu. Veznjak Dinama odigrao je veličanstvenu utakmicu, zabio dva gola te odveo modre do rekordne pobjede u Splitu. Njegov trener Zlatko Cico Kranjčar bio je svjestan težine izazova na Poljudu.

- Došli smo u Split s oprezom, poznavajući situaciju ovdje, Hajduk kad uđe u pozitivnu seriju, stvara se zadovoljstvo, da ne kažem i euforija. Dva sata prije utakmice izgubili smo Antolića zbog želučanih problema, ali smo odigrali dobro, no tako visoku pobjedu pred susret nisam očekivao. 

Cico: Rog je bio briljantan

Je li ovo veliki poticaj pred ogled sa Salzburgom?

- Na nama je bio pritisak ulaska u fazu doigravanja, zato nismo isprva gledali igru, nego prije svega rezultat. Ova utakmica bila je i za rezultat i za igru i za atmosferu pred Salzburg, kojeg želimo dočekati što spremniji. 

Kako komentirate da sve više stranaca igra derbije, a rješavaju ih domaći igrači?

- Imamo mi dosta domaćih igrača koji ulaze, koji daju kvalitetu. Rog je dolaskom u Dinamo potvrdio svoju vrijednost zbog koje je doveden. Bio je briljantan, ali mu je pomogla i cijela momčad koja je igrala kvalitetno. Danas je on bio dobar, Fernandes, Soudani drži formu, zadnja linija poprima prave konture. Siguran sam da ih ima i u Hajduku i da će biti nositelji igre, kod nas su to Knežević, Benković, Pavičić, Rog... igrači koji zavrijeđuju pažnju. 

Atmosfera na Poljudu?

- Kao i uvijek, treba čestitati publici jer su fenomenalni. To je prava nogometna atmosfera, čestitam Hajduku na tome. 

Soudani je bio sebičan pred kraj, mogli ste i uvjerljivije slaviti?

- Pokušao je, mogao je dati Rogu, ali nema zamjerki. Nitko nije pokazao nezadovoljstvo time, ni ja ne obraćam pažnju na to. Ali mogao je i dodati. Očito je imao samopouzdanja da to sam riješi. 

Schifo: Ako Pogba vrijedi 90, Rog vrijedi 190 milijuna eura 

Ubojiti Marko Rog tvrdi kako mu je ovo jedna od najdražih partija:  

- Čestitam svima koji su sudjelovali, sretan sam zbog pobjede koja nam puno znači. Nakon gola bilo nam je lakše igrati, Hajduk se otvorio i mi smo dovršili posao. Na Poljudu je uvijek lijepo igrati, pogotovo kad pobijediš. Ako mi nije najbolja, onda mi je sigurno jedna od najdražih partija. Ne pobjeđuje se Hajduk 4-0 svaki dan na Poljudu. Drago mi je jer je bilo i
naših navijača, a atmosfera je bila zaista odlična.
 
Gordon Schildenfeld hvali sjajnu domaću atmosferu koju je priredila standardno kreativna Torcida:

- Nismo se došli braniti, nego igrati, ali nismo očekivali baš tako visoku pobjedu. Teren je bio sramotno loš, nije se dalo igrati, bilo je i sparno, ali naša je kvaliteta došla do izražaja. Atmosfera je bila sjajna, svaka im čast, ovako stajati iza svoje momčadi, navijati i pljeskati bez uvreda na 0-4, kapa im do poda. I mi smo im zapljeskali s klupe kad su pred kraj utakmice žestoko zapjevali. Rogu svaka čast, ako Pogba vrijedi 90, on vrijedi 190 milijuna eura.

Ante Ćorić oduševljen je pobjedom u Splitu:

- Prekrasan je osjećaj dobiti ovako uvjerljivo u Poljudu. Nismo ušli dobro u utakmcu, ali smo zabili u pravom trenutku. Je, i ja sam sudjelovao kod prvoga gola, to nas je podiglo u nastavku. Do toga nisam bio dobar, bio je loš teren, ali to nije alibi. Ovo nam je veliki podstrek za utakmce s Red Bullom, ali moramo najrpje odigrati prvenstveni susret pa ćemo mislit o tome. Pubilka je bila fenomenalne, stalno sam sebi u glavi govorio da ovo nas podržavaju, tako sam razmišljao da mi bude lakše. Drago mi je i zbog naših navijača, bilo ih je dosta ovaj put - rekao Ćorić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani