Sport

Komentari 7

Ronaldinho u Olimpijskom selu zaprosio Šveđanku?

Ronaldinho u Olimpijskom selu zaprosio Šveđanku?

Švedska nogometašica Johanna Almgren rekla je "ne" na bračnu ponudu slavnog Brazilca, koju joj je "prezentirao" Ronaldinhov prevoditelj

Kad me je ugledao, pogledao me duboko u oči i poljubio mi ruku. Stvarno sam se malo čudno osjećala, prepričala je Johanna Almgren prvi susret s brazilskom nogometnom zvijezdom. Švedska nogometašica je u Olimpijskom selu bila u istoj zgradi kao i Ronaldinho. Kako piše brazilski O Globo, nogometaš Milana nije gubio vrijeme. Jedne večeri okrenuo je telefonski broj 24-godišnje plavuše.
- Netko mi je na lošem engleskom rekao da me Ronaldinho zove u svoju sobu. U prvi mah sam posumnjala na Therese Sjögran, koja voli zbijati šale. No shvatila sam da je to Ronaldinhov prevoditelj, koji mi je prenio njegov prijedlog da se vjenčamo. Odmah sam mu rekla da ne može - rekla je Johanna, koja je slavnog nogometaša već u startu odbila iz vrlo dobrog razloga...
- Kod kuće u Švedskoj imam dečka!
Tko god to bio, može se hvaliti da je bar u nečemu pobijedio Ronaldinha. Kojem je njegova djevojka, valjda da bi ga utješila, darovala majicu. I prema njemu, očito, bila ljubaznija nego on prema ostatku društva u Selu.
- Mnaogo Kineskinja tražilo je od njega autogram, ali nikom ga nije htio dati - primijetila je Ronaldinhova nesuđena supruga Johanna.

Najčitaniji članci