Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

'Ronaldinhovi tulumi u Barci su bili krinka za masovne orgije'

Taj tip je imao stvarno čudne navike. Ne znam zašto, ali posebno je na ‘piku’ imao mladog Bojana Krkića, rekao je bivši potpredsjednik Barcelone Alfons Godall

REUTERS/PIXSELL
Foto: REUTERS/PIXSELL
20 komentara

Postojao je klan Caipirinha. Glavni je bio Ronaldinho, a njegovi pobočnici bili su Deco, Maxi Lopez i Thiago Motta. Svakodnevno su organizirali opijanja i orgije, a često su zbog njih ispaštali mladi igrači, pogotovo Bojan Krkić, priča bivši potpredsjednik Barcelone Alfons Godall.

U opširnom intervjuu za španjolske medije Godall, koji je u Barci radio u doba najvećih uspjeha, posebno se obrušio na Ronaldinha.

- Taj tip je imao stvarno čudne navike. Bio je poznat po tulumima koji su zapravo krinka za masovne orgije. Ne znam zašto, ali posebno je na ‘piku’ imao mladog Bojana Krkića - priča bivši djelatnik Barcelone.

Klan Caipirinha na kraju je uspio razbiti Pep Guardiola 2008. godine, a to je po Alfonsu jedan od razloga Messijevog uspjeha u klubu.

- Ronaldinho i Deco su te sezone morali otići iz kluba. To je bilo jedino riješenje jer su imali poguban utjecaj na Lea, a on je bio na početku karijere - dodao je Alfons. 

Ovaj bivši potpredsjednik Barce nije propustio priliku uputiti koju otrovnu strijelu put rivala u Madridu:

- Gospodin Perez i ‘Galacticosi’ danas uživaju u ogromnoj sudačkoj podršci.

Naši partneri pišu
Message