Obavijesti

Sport

Komentari 70

Ronaldo bijesan na navijače: Uvrijedio se zbog zvižduka?

Ronaldo bijesan na navijače: Uvrijedio se zbog zvižduka?
3

Portugalac je nakon simfonije zvižduka s tribina Bernabeua htio otići u svlačionicu, ali Casillas ga je upozorio da mora pozdraviti navijače. Ronaldo je poslušao Ikera...

VIDEO

Stajao je na centru i slušao zaglušujuće zvižduke Santiago Bernabeua. Tijekom utakmice protiv Schalkea prišao je Karimi Benzemi i rekao mu: "Kakva sramota" .

A nakon utakmice je zašutio. "Silenzio stampa" do kraja sezone.

Cristiano Ronaldo zabio je dva gola Schalkeu i postao rekorder po broju golova u europskim kupovima, ispred Raula i Messija, ali Portugalcu nije bilo do slavlja. Schalkeovi klinci pobijedili su 4-3 i bili su nadomak senzacije u Madridu.

Ronaldo je nakon utakmice bijesno pogledao u kameru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Nije navikao na zvižduke. Nakon što je odslušao neugodnu simfoniju s tribina Santiago Bernabeua , Portugalac se zaputio u svlačionicu.

- Hej, vrati se - pozvao ga je Iker Casillas.

Realov kapetan nije dopustio Ronaldu da ode s terena prije nego pozdravi navijače. Zbog njih se igra. Zbog navijača. Casillas je na to morao podsjetiti Ronalda. Neki od navijača svoje su nezadovoljstvo iskazali uvredama. I to je sramota.

A sramota je i da Casillas mora skupljati igrače po terenu i podsjećati ih za koga se igra nogomet. Nakon kapetanove intervencije igrači su pozdravili navijače.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...