Obavijesti

Sport

Komentari 29

Ronaldo dobio novu bistu: Sad ga sprdaju da je previše zgodan

Ronaldo dobio novu bistu: Sad ga sprdaju da je previše zgodan
1

Sin španjolskog umjetnika Navarra Arteaga bio je nesretan zbog grozne Ronaldove biste u zračnoj luci u Funchalu, pa je njegov otac napravio novu za Realov muzej

VIDEO

Nakon onog  'čudovišta' koje se nalazi na ulazu u zračnu luku 'Cristiano Ronaldo' u Funchalu, zvijezda madridskog Reala trebala bi barem pola svoje plaće dati klincu Juanu zbog kojeg mu se neće smijati i posjetitelji Realova muzeja.

Mladi Juan, sin poznatog španjolskog umjetnika Navarra Arteaga, bio je toliko frustriran i nezadovoljan Ronaldovom bistom u Funchalu, da je njegov otac odlučio napraviti novu kako bi ga udobrovoljio.

A rezultat je - poboljšani Ronaldo, odnosno uljepšani. Brončani CR7 bolje izgleda nego onaj u javi. Međutim, i sad ima kritičara, smeta ih što bista prikazuje puno zgodnijeg Ronalda nego što on to jest.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

CR7 se sigurno neće ljutiti, pogotovo ne nakon onog u Funchalu. Neće se ljutiti niti Juan, jer je njegov idol dobio bistu kakvu zaslužuje.
Nalazit će se u Realovu muzeju, koji je treći najposjećeniji u gradu s više od milijun posjetitelja godišnje. Srećom, tko plati ulaznicu neće se preplašiti kao svi koji dođu u zračnu luku u Funchalu.

S tom bistom sprdaju se ljudi i danas. Zapravo je glavna atrakcija zračne luke, veća i od prostorije iz koje se gleda slijetanje i uzlijetanje zrakoplova.

Ronaldo je pri otkrivanju te biste rekao da mu je lijepa, no moramo tu iskazati sumnju u iskrenost njegovih riječi. Ostatak svijeta ipak je 'poderao' umjetnika Emanuela Santosa, koji je od Realove zvijezde uspio učiniti karikaturu.

Srećom po Ronalda, zbog malog Juana u Realovu će muzeju imati bistu po svojoj mjeri... 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića