Obavijesti

Sport

Komentari 71

Ronaldo klupi Barce: Evo, sad nas je deset pa možete slaviti

Ronaldo klupi Barce: Evo, sad nas je deset pa možete slaviti
1

BIJELE MARAMICE Navijači će na Santiago Bernabeuu prosvjedovati zbog suđenja i Ronaldove kazne u prvoj utakmici Superkupa protiv Barcelone. Navijači će mahati bijelim maramicama...

VIDEO

Zabio je golčinu, kopirao Messijevu proslavu pa koju minutu kasnije gurnuo suca koji mu je dao karton za simuliranje, što mu je bio drugi, isključujući. Cristiano Ronaldo dobio je pet utakmica kazne zbog toga, a otkriveno je što je rekao klupi Barcelone.

- Evo, sad nas možete dobiti s igračem više - rekao je odlazeći s terena.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije neki prognozer, Real je s igračem manje zabio još jedan gol, a Barceloni nije pomogao ni očajni Ricardo De Burgos Bengoetxea koji je glumatanje Luisa Suareza pretvorio u penal za Barcelonu i koji je prestrogo isključio Cristiana Ronalda.

Nije to bio penal za Real, ali kontakta je bilo i nitko sucu ne bi rekao ni riječ da je pustio igru dalje bez kartona za simuliranje.

 

Bijele maramice

U srijedu je uzvratna utakmica španjolskog Superkupa u kojoj Real brani 3-1 s Nou Campa. Da je Ronaldo dobio manje od četiri utakmice, njegova kazna odnosila bi se samo na Superkup, ovako će morati propustiti Barcelonu na Bernabeuu te prvenstvene utakmice protiv Deportiva, Valencije, Levantea i Sociedada.

U Realu su bijesni na suđenje i imaju pravo biti. De Burgos je upropastio derbi. Na Bernabeuu će u sedmoj minuti (Ronaldov broj na dresu) mahati bijelim maramicama što će biti prosvjed na loše suđenje i Ronaldovu kaznu.

No bit će zanimljivo vidjeti kako će u Barceloni reagirati na Realov prosvjed na loše suđenje nakon prošle sezone u kojoj su suci daleko više oštetili Barcelonu. Real je i u nekim utakmicama Lige prvaka imao sudački vjetar u leđa, pogotovo protiv Bayerna kojeg je izbacio nakon poguranca mađarskog suca Viktora Kassaija.

Mundo Deportivo: Uzvrat sucu koji je pogurao Real

Jose Maria Sanchez Martinez sudit će u srijedu na Bernabeuu. 

Iako je Barcelona dobila sve tri utakmice kad je on sudio, Mundo Deportivo piše kako je prošle sezone pokrao Deportivo protiv Reala dosudivši dva nepostojeća penala. 

Katalonski list podsjeća i na žestoki start Gonzala Escalantea na Sergija Busquetsa nakon kojeg je veznjak Barcelone neko vrijeme bio van terena, a Jose Maria Sanchez Martinez igraču Eibara nije dao ni žuti karton.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine