Obavijesti

Sport

Komentari 82

Ronaldo opovrgava zločin: To je izmišljotina, tužit ću Nijemce!

Ronaldo opovrgava zločin: To je izmišljotina, tužit ću Nijemce!
1

Veliku je medijsku prašinu digao njemački list Der Spiegel pričom kako je Cristiano Ronaldo navodno platio 375.000 dolara Amerikanki da šuti o silovanju iz 2009. Portugalac se oglasio preko menadžerske tvrtke

VIDEO

Cristiano Ronaldo s gnušanjem odbija optužbe koje je protiv njega iznio njemački list Der Spiegel, a tiču se navodnog silovanja Amerikanke u Portugalčevu apartmanu u Las Vegasu 2009., prema dokumentima "Football Leaksa".

Nijemci tvrde da je na izvansudskoj nagodbi 2010., koju je u nogometaševo ime potpisao njegov odvjednik Carlos Osório de Castro, žrtva silovanja obećala zauvijek šutjeti o tom činu u zamjenu za 375.000 dolara odštete.

Žena je, piše Spiegel, pristala na nagodbu uz pismo Ronaldu u kojem je na šest stranica opisala fizičke i psihičke posljedice silovanja.

Ronaldov menadžer Jorge Mendes, preko tvrtke za sportski menadžment Gestifute, objavio je priopćenje u kojem demantira sve optužbe i najavljuje pravnu bitku protiv njemačkog lista.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Danas su njemačke novine Der Spiegel objavile dugački članak o navodnoj optužbi za silovanje koja bi bila usmjerena na Cristiana Ronalda iz 2009., prije oko osam godina.

Članak nije ništa drugo nego komad novinarske fikcije. Navodna žrtva odbija istupiti i potvrditi istinitost optužbe.

Novine temelje cijeli njen govor na dokumentima koji su nepotpisani i u kojima akteri nisu identificirani, e-mailovima između odvjetnika čiji se sadržaj ne tiče Cristiana Ronalda i čiju istinitost ne može potvrditi te navodnom pismu koje mu je poslala takozvana žrtva, a Cristiano ga nikad nije primio.

Optužbe o kojima je izvijestio Der Spiegel lažne su i Cristiano Ronaldo učinit će sve što je u njegovoj moči da reagira protiv njih. Optužba čina silovanja odvratna je i uvredljiva, a on neće dopustiti da to našteti njegovu ugledu.

Slučajno ili ne, Nijemci su priču objavili između dvije četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida, a Španjolci iz prvog susreta na Allianz Areni nose prednost 2-1. Trener "kraljeva" Zinédine Zidane odlučio je odmoriti Ronalda za današnji ogled protiv Sporting Gijóna (16:15).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe