Obavijesti

Sport

Komentari 20

Ronaldo otvorio luksuzni hotel na Times Squareu: Htjeli biste noćiti? Možete već za 1000 kn...

Ronaldo otvorio luksuzni hotel na Times Squareu: Htjeli biste noćiti? Možete već za 1000 kn...
4

Jedan od najplaćenijih sportaša svijeta, Cristiano Ronaldo, odlučio je dio bogatstva uložiti u luksuzni lanac hotela koji odiše sofisticiranošću i sportskim duhom

Cristiano Ronaldo (36) pokrenuo je najnoviji lanac hotela, a novi kompleks nalazi se u New Yorku na Times Squareu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Juventus slavi trofej kupa

Pokretanje videa ...

Portugalac se ozbiljno počeo baviti hotelima te je po svojim imenom već otvorio dva u Portugalu, odnosno jedan u Lisabonu i drugi u Funchalu na njegovoj Madeiri. 

Iako je pandemija malo usporila njegove poslovne planove, Ronaldo je početkom lipnja otvorio još jedan u nizu luksuznih hotela Pestana CR7 Gran Via Madrid hotel koji se nalazi u samom centru Madrida. 

Čini se da jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu tu ne planira stati. Portugalac je u srijedu na društvenim mrežama otkrio lokaciju novog hotela, prvog koji se nalazi izvan Europe. 

- 7. 7. - kakav čaroban datum da vas upoznam s mojim novim hotelom Pestana CR7 Times Square, u New Yorku. Rezervirajte odmah i otkrijte novi cool hotel na najboljoj lokaciji u gradu - napisao je Cristiano Ronaldo na Twitteru. 

Na službenoj stranici hotela, cijena noćenja uz popust za članove kluba gostiju Pestana iznosi 136 eura. Ronaldov hotel opisan je kao kozmopolitski koji je 'vjeran sofisticiranom, živahnom i uvijek povezanom sportskom načinu života'. 

Interijer soba nadahnut je bojama i umjetnosti Portugala. U svim sobama nalazi se aparat za kavu, hladnjak, USB priključci, Wi-Fi i HD-TV. Hotelski restoran nudi raznolika međunarodna jela gdje su naravno i neka tradicionalna portugalska. U restoranu je također nekoliko TV-ekrana koji prenose sportske kanale. 

U planu je da se u sljedeće dvije do tri godine lanac Pestana CR7 Gran Via hotela proširi diljem svijeta, za sada je najbliže otvaranju luksuznog hotela u Manchesteru u blizini Piccadilly Gardens​.

Nije previše iznenađujuće što je Ronaldo otvorio hotele u Lisabonu i Madridu s obzirom na to da je igrao za Sporting i Real Madrid. 

Sporting je napustio 2003. godine, a tamo je proveo šest godina prije nego što je otišao u 'kraljevski' klub.