Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ronaldo: San mi je zaigrati za Flamengo na Maracani

Ronaldo: San mi je zaigrati za Flamengo na Maracani
4

Nekadašnji najbolji igrač svijeta Ronaldo gotovo sigurno sljedeće godine neće igrati u Milanu, a to je potvrdio u razgovoru za emisiju "Mais Voce"

VIDEO

Ronaldo se trenutačno oporavlja od teške ozljede koljena, a posljednjih mjesec dana u središtu pozornosti je isključivo zbog skandala kojima je u glavnoj ulozi. Zbog sporog oporavka i nesportskog ponašanja u Milanellu više ne rečunaju na njega, a sam igrač je svjestan da mu neće biti lako vratiti se vrhunskom nogometu. Već pomalo razmišlja o završetku karijere, a čini se da će mu posljednja stanica biti Flamengo.
- Da bih igrao u velikom klubu kao što je Flamengo, moram to zaslužiti. Moram se vratiti u pravu formu i smršavjeti. Poslje ćemo vidjeti kako će se odvijati pregovori. No da bih igrao u Flamengu ili nekom europskom klubu, moram ponovno biti onaj Ronaldo od nekad. Sve ovisi o meni. Sada imam san koji moram ostvariti. A nikad nisam skrivao koliko volim Flamengo i Maracanu - rekao je Il Fenomeno.
Vodstvo brazilskog kluba otvoreno je za pregovore s Milanom te je vrlo izvjesno da će 31- godišnji Ronaldo od sljedeće sezone po drugi put igrati u Brazilu. Dosad je igrao samo u Cruzeiru, iz kojeg je 1994. prešao u PSV Eindhoven.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića