Obavijesti

Sport

Komentari 48

'Ronaldo se mjesecima vuče po terenu, sustigle su ga godine...'

'Ronaldo se mjesecima vuče po terenu, sustigle su ga godine...'
1

Juventusov napadač s kraja '90-ih, Nicola Amoruso, pošteno je 'opleo' po portugalskoj mega-zvijezdi. Cristianu se vide godine, još može biti sjajan, ali više ne može stalno igrati, kaže Amoruso

VIDEO

Kao nogometaš nije imao 'ni 1 posto' klase koju preko desetljeće i pol demonstrira Cristiano Ronaldo (34), ali Nicola Amoruso (45) igrao je za Juventus šest godina i to sa velemajstorima kao što su bili Del Piero, Zidane i Bokšić pa rado javno ističe svoje stavove.

Pokretanje videa...

01:54

Amoruso je krajem '90-ih i u prve dvije godine novog tisućljeća odigrao 53 utakmice za Juventus, kao napadač dao jako malo golova (tek 9), ali: ima savjet za Cristiana.

- Uvjeren sam da Ronaldo još može biti sjajan, da može zabijati i raditi razliku na terenu samo... Tek kad shvati da su ga stigle godine u kojima se mora daleko više odmarati tj. češće prepuštati svoje mjesto mlađima. Pa čovjek se već mjesecima samo vuče po travnjacima! - misli Amoruso.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Cristiano mora biti ponizniji i realniji u procjeni vlastitih sposobnosti. Onda će Sarriju biti lakše trenirati ga i voditi kao nogometaša. Uostalom, Juventus ima odlične napadače kao što su Higuain (31) i Dybala (26). Ronaldo ne može stalno igrati i zbog drugih vrhunskih napadača u klubu, a i zato što su ga, jednostavno, 'stisle godine' - zaključio je Nicola Amoruso.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića