Obavijesti

Sport

Komentari 69

Ronaldo se vratio i zabio, Luka oduševio golom i majstorijama!

Ronaldo se vratio i zabio, Luka oduševio golom i majstorijama!
1

Luka Modrić zabio je prvi gol sezone za Real Madrid u visokoj pobjedi protiv Osasune na Bernabéuu 5-2. Potegao je hrvatski veznjak s ruba šesnaesterca i dobio ovacije tribina

VIDEO

Modrić, Modrić, orilo se Santiago Bernabéuom nakon što je hrvatski nogometni reprezentativac zabio krasan gol za Real Madrid u pobjedi nad Osasunom 5-2 u trećem kolu Primere.

Veznjak "kraljevskog" kluba pogodio je mrežu gostiju u 62. minuti s ruba šesnaesterca. Ukopan je ostao golman Osasune Nauzet Pérez. Bio je to gol za 5-0 u trenucima kada je utakmica dobila egzibicijski karakter jer je pitanje pobjednika već odavno bilo riješeno.

Momčad Zinédinea Zidana fantastično je otvorila utakmicu. Već u petoj minuti Cristiano Ronaldo zabio je lagani gol u povratničkoj utakmici nakon ozljede zadobivene u finalu Europskog prvenstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Utakmica se do pred sam kraj prvog dijela malo primirila, a onda su "kraljevi" potvrdili tri boda golovima Danila (40.)  i Sergija Ramosa (prva minuta nadoknade). U nastavku je Osasuna pretrpjela pravi potop.

Prije Modrića pogodio je i Pepe (56.), a nakon njega počasni gol za goste zabio je Oriol Riera (64. minuta). Kiko Casilla obranio je penal u 73. minuti Robertu Torresu, ali pet minuta poslije glavom je čudesno poentirao David García za 5-2. Deset minuta prije kraja Osasuna je ostala s desetoricom zbog crvenog kartona Tana Bonnina.

Modrić je izašao iz igre odmah nakon gola, a mjesto u prvih 11 i punu minutažu odradio je njegov reprezentativni kolega Mateo Kovačić koji se svidio s nekoliko odličnih poteza, a imao je i dvije dobre prilike da zabije prvi prvenstveni gol u Real Madridu. Nije uspio, ali je zato s druge strane sjajnu partiju pružio Modrić. Osim gola, stigao je slati protivničke igrače "po ćevape"...

Realov gradski rival Atlético otvorio je subotnji program trećeg kola Primere pobjedom kod Celte u Vigu 4-0, tek prvom ovosezonskom. Strijelci su bili Koke, Griezmann (dvaput) te Ángel Correa.

Primera, 3. kolo:

  • Celta Vigo - Atlético Madrid 0-4
  • Real Madrid - Osasuna 5-2
  • Málaga - Villarreal (18:15)
  • Sevilla - Las Palmas (18:15)
  • Barcelona - Deportivo Alavés (20:30)
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu