Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Ronaldo u Juventusu? Pa što onda, mi imamo Ivana Perišića'

'Ronaldo u Juventusu? Pa što onda, mi imamo Ivana Perišića'
1

Kakve veze ima što je Ronaldo došao u Juventus, pa mi imamo Ivana Perišića. Očekujem još više golova od njega jer je dokazao koliko sjajno drži lijevu stranu s koje ulazi u kazneni prostor, rekao je trener Intera

VIDEO

Prije nekoliko dana Cristiano Ronaldo je u senzacionalnom transferu dres Real Madrida zamijenio onim torinskog Juventusa. Odmah po službenoj potvrdi transfera u Italiji je Svjetsko prvenstvo palo u drugi plan, a Ronaldo je zauzeo sve naslovnice talijanskih medija.

Taj transfer prokomentirao je i trener Intera Luciano Spalletti koji nije baš pretjerano zabrinut zbog toga što je Portugalac pojačao redove 'stare dame'.

- Ronaldo u Juventusu? Pa što, mi imamo Perišića! Njega se može usporediti s Ronaldom kada je fizička izdržljivost u pitanju jer je snažan i brz. Očekujem još više golova od njega jer je dokazao koliko sjajno drži lijevu stranu s koje ulazi u kazneni prostor, što je najbolje činio protiv Engleske kada je zabio i asistirao - rekao je Spalletti, a onda otkrio za koga će navijati u finalu. 

Nijemci: Evo zašto navijamo za Hrvatsku! Kolinda, borbenost...
Nijemci: Evo zašto navijamo za Hrvatsku! Kolinda, borbenost...

- Nemam nikakvih dvojbi, u finalu ću bodriti Hrvate! Jako sam sretan zbog Perišića i Brozovića, radi se o odličnim nogometašima koji su cijelom svijetu pokazali kvalitetu u polufinalu protiv Engleske. Tada su bili na razini Modrića! Obojica su jako napredovali i odigrali strašno na ovom Svjetskom prvenstvu. Veselimo se njihovom povratku, pogotovo nakon ovakvih nastupa.

Tako je Spalletti samo još jedan u nizu koji je dao podršku Vatrenima u finalu Svjetskog prvenstva protiv Francuske. Utakmica se igra u nedjelju u 17:00 na Lužnikiju.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Pokretanje videa...

00:53


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske