Sport

Komentari 26

Ronaldo: Zaslužio sam biti dio nogometne povijesti, a Haaland i Mbappé su stvarno fantastični

Ronaldo: Zaslužio sam biti dio nogometne  povijesti, a Haaland i Mbappé su stvarno fantastični

Teško je uprijeti prstom u samo jednog igrača, ali uzbudljivo je gledati ovu novu generaciju koja dolazi. Erling Haaland i Kylian Mbappé su tipovi koji dolaze i fantastični su, otkrio je Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo više definitivno isti onaj koji je radio prevagu u posljednjem desetljeću i pol! Istina zabio je on i ove sezone 36 golova u 43 utakmice što je s 36 godina na leđima i više nego nevjerojatna brojka. 

Ipak, na timskoj razini ovo je bila jedna od njegovih najgorih sezona u karijeri u kojoj nije osvojio nijedan trofej. Doduše, sutra će Juventus imati priliku u finalu talijanskog Kupa protiv Atalante. A visi mu i Liga prvaka sljedeće sezone. Uz pobjedu protiv Bologne, moraju im se poklopiti još neki rezultati ako žele vidjeti elitno europsko natjecanje sljedeće sezone.

A nevjerojatnih sezona je imao jako puno. Ronaldo je zajedno s Leom Messijem (33) 'pokorio' i postao pojam 'nogometa', odnosno golova. 

Robert Lewandowski (32) je ove sezone okončao 13 godina dugu vladavinu 'portugalske sedmice' i 'argentinske' desetke u kojoj se ugurao sam jedan igrač, a to je, naravno, Luka Modrić (35)!

Serie A - U.S. Sassuolo v Juventus

No, svi su oni odavno prešli 30 godina. Dolaze nove zvijezde i budući osvajači raznoraznih nagrada i trofeja, a Cristiano Ronaldo je otkrio tko su po njegovom mišljenju njihovi nasljednici.

- Teško je uprijeti prstom u samo jednog igrača, ali uzbudljivo je gledati ovu novu generaciju koja dolazi. Erling Haaland i Kylian Mbappé su tipovi koji dolaze i fantastični su. Neki igrači mogu imati jednu ili dvije sjajne sezone, ali oni najveći sposobni su držati visoki nivo jako dugo. Za to je potrebno jako puno truda i rada - rekao je napadač Juventusa.

- Nadam se da će me pamtiti kao velikog igrača, ako nekog tko je naporno radio i uvijek davao sve od sebe da pomogne svojoj momčadi. Smatram da sam zaslužio time da budem dio nogometne povijesti - zaključio je.


 

Najčitaniji članci