Obavijesti

Sport

Komentari 118

Genijalnost ili slučajnost? 'Ne znam, ali Ronaldo to trenira'

Genijalnost ili slučajnost? 'Ne znam, ali Ronaldo to trenira'
1

Cristiano Ronaldo prilikom izvođenja penala zabio je lijevu nogu u travnjak neposredno kraj bijele točke, lopta je od siline lagano poskočila i Ronaldo ju je opalio kao iz voleja...

VIDEO

Majstorija, čarolija, slučajnost, genijalnost... Zovite to kako god želite, no Cristiano Ronaldo još je jednom pokazao koliko je dobar igrač. U preokretu i pobjedi Real Madrida protiv PSG-a (3-1) portugalski je nogometaš zabio dva gola i odveo 'kraljeve' do toliko željene prednosti pred uzvrat u Parizu.

Prvi gol je zabio iz penala, a Ronaldo ne bi bio to što jest da i naizgled običan udarac s bijele točke ne pretvori u show. Slučajno ili namjerno, zaključite sami, no neposredno prije udarca s bijele točke Ronaldu je lopta poskočila, a snimka penala odmah je postala viralni hit.

Neki tvrde čak da je Cristiano dvaput dodirnuo loptu, drugi se čude levitirajućoj lopti, no usporena snimka pokazuje da Ronaldo sigurno nije dvaput dirao loptu već je lijevu nogu zabio u travnjak neposredno pokraj bijele točke, a koji je tako od siline udarca, čini se, blago podigao loptu. Namjerno? Nije nemoguće jer, nije to ništa novo za Ronalda, otkriva Rio Ferdinand.

- Ronaldo je to radio na treningu u Unitedu. Trenirao je pucati tako, uvijek je izmišljao nešto novo. Ne kažem da je ovoga puta to napravio namjerno, no naviknut je pucati tako. Da nije, sigurno bi ga ovo poremetilo i ne bi ovako savršeno izveo penal. Znam, zvuči ludo, no istina je, Ronaldo je ovo trenirao kad smo igrali zajedno - priča bivši branič Manchester Uniteda.

Loptu, dakle, nije dirao dvaput, no prema pravilima gol nije smio biti priznat ni ovako. Naravno, da je sudac vidio da se lopta pomaknula, a golim okom na licu mjesta to je bilo gotovo nemoguće uočiti. 

- Ma ne možete kriviti suce što to nisu vidjeli, nemoguće je to vidjeti. No na usporenoj snimci jasno se vidi da je poskočila, a lopta mora mirovati prije udarca. U suprotnom, penal se mora ponovno izvesti - rekao je bivši nogometni sudac Graham Poll.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani