Obavijesti

Sport

Komentari 0

Rošada u skijanju: Zubčić će veleslalom skijati u ponedjeljak

Rošada u skijanju: Zubčić će veleslalom skijati u ponedjeljak
1

Tako je alpska kombinacija za skijaše prebačena na nedjelju, a veleslalom koji se trebao voziti u nedjelju prebačen je na ponedjeljak, objavili su u petak organizatori...

VIDEO

Program Svjetskog kupa za skijaše u Hinterstoderu promijenjen je nakon što je u petak otkazana alpska kombinacija zbog loših vremenskih uvjeta.

Pokretanje videa...

Filip Zubčić pobijedio u Japanu 03:25

Tako je alpska kombinacija za skijaše prebačena na nedjelju, a veleslalom koji se trebao voziti u nedjelju prebačen je na ponedjeljak, objavili su u petak organizatori.

Direktor Svjetskog kupa za skijaše Markus Waldner je zahvalio organizatorima "što je bilo moguće u tako kratkom roku i bez komplikacija napraviti odgodu", navodi u priopćenju Austrijski skijaški savez (ÖSV). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Alpine Skiing - Giant Slalom

Super-G će se održati prema ranije predviđenom rasporedu u subotu u 12,30 sati.

Snijeg je noćas pao u nastavlja obilno padati u Hinterstoderu što je natjeralo organizatore da otkažu kombinaciju planiranu za danas.

Alpine Skiing World Cup - Men

No, ipak je organizacijski odbor uspio ustanoviti raspored s tri utrke koje su odlučujuće u utrci za Veliki kristalni globus za koji se bore Norvežani Aleksander Aamodt Kilde i Henrik Kristoffersen te Francuz Alexis Pinturault. U ukupnom poretku skijaša Kilde je vodeći sa 74 boda prednosti ispred Kristoffersena i 124 ispred Pinturaulta.

U Hinterstoderu treba nastupiti i najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić koji dijeli treće mjesto u poretku skijaša u veleslaomu s Pintauraultom. Vodeći Slovenac Žan Kranjec ima 344 boda, 46 više od Zubčića (288), dok drugoplasirani Kristoffersen ima 334 boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...