Obavijesti

Sport

Komentari 171

Delio Rossi: Žao mi je što sam ga prebio, ali bilo je opravdano

Delio Rossi: Žao mi je što sam ga prebio, ali bilo je opravdano
7

Otpušteni trener Fiorentine Delio Rossi (51) održao je "presicu". Ispričao se svima i iznio svoju stranu priče i razloge zašto je napao srpskog igrača Adema Ljajića (20)

VIDEO

Žalim zbog onoga što sam napravio Ljajiću. Bilo je to pogrešno, ali imao sam opravdani razlog. Ne želim otkriti što mi je Adem rekao jer će ispasti kao da tražim izlike. U neke se stvari, kao što je obitelj, ne dira, počeo je na "presici" izlaganje otpušteni trener Fiorentine Delio Rossi koji je naglasio kako neće odgovarati na pitanja novinara.

- Žao mi je. Ispričavam se igračima, klubu, navijačima... Neke stvari su me potresle. Vidim da se javljaju moralisti i osuđuju me, a da ne znaju cijelu priču - rekao je Rossi koji je u utakmici protiv Novare u srijedu pretukao srpskog igrača Adema Ljajića (20). 

Nasrnuo je na njega šakama, a liječnik Fiorentine i ostali igrači s klupe jedva su ih razdvojili. Rossi je, nezadovoljan njegovom izvedbom, izvadio Ljajića iz igre već nakon pola sata u trenucima kad je Fiorentina gubila 2-0. Nezadovoljni Srbin ironično mu je zapljeskao i dobacio nešto što je Rossija jako povrijedilo.

Delio Rossi je dobio otkaz odmah nakon utakmice u srijedu, a dobio je i tromjesečnu suspenziju od vodstva Serie A. Na konferenciju za novinare došao je oprostiti se od kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nikad nisam osuđivao druge, a na nešto sam posebno osjetljiv. Od igrača tražim samo da poštuju mene, moj rad, momčad i moju obitelj. Ako netko u to dirne, neće biti dobro. Upravo to je napravio Ljajić  - rekao je Rossi i nastavio:

- Nisam svetac, ali isto tako nikad prije nisam podigao ruku na nekoga ni dopustio nekom da isto učini. Bio sam u krivu i sad moram platiti. Uvijek sam radio sve za momčad, kao i ovoga puta - rekao je Delio i podigao se sa stolice. No brzo se vratio i dodao:

- Fiorentina je na sigurnom mjestu. Neće ispasti iz lige. Poručujem navijačima da ostanu uz igrače.

Rossi nema hendikepiranog sina

Na talijanskim internetskim portalima pojavila se vijest kako je Delio Rossi napao Ljajića jer mu je ovaj uvrijedio sna koji boluje od Downovog sindroma rekavši:

- Retardiraniji si od svog sina.

No to se ispostavilo kao lažna informacija. Rossi nema bolesnog sina. Ima troje djece, a njegov sin Dario Rossi nekadašnji je suradnik direktora Palerma. Dario je za jednu radio postaju izjavio:

U 28 godina moj otac nije podigao ruku na mene. Miran je i on ne napada ljude bez razloga.

Osim njega, Rossi ima i dvije kćerke od kojih je jedna prije nekoliko godina postala miss Italije.

Budan je u šoku: Miran je kao bubica

Hrvatski igrač Igor Budan surađivao je s Rossijem.

- On je dobrica, povučen... Nikad nije bio agresivan. Iz njega je trebalo izvlačiti riječi - rekao je Budan kojeg je Delio Rossi trenirao u Palermu. 

Mihajlović se sukobljavao s Ljajićem

- Jedeš previše Nutelle i igraš PlayStation dugo u noć. Trošiš dragocjeni talent - rekao je Ljajiću bivši trener Fiorentine Siniša Mihajlović koji mu je zaprijetio i da će ga poslati na posudbu ako se ne sredi.

Lažni profil na Facebooku

Žao mi je trenera. Pričao sam s njim i nije ovo zaslužio. Napravio je veliku grešku, napisao je Adem Ljajić na Facebooku. No ispostavilo se da je to lažni profil.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu