Obavijesti

Sport

Komentari 2

Rosso & Ibričić: Spremni smo boriti se za 1. mjesto

Rosso & Ibričić: Spremni smo boriti se za 1. mjesto
1

Dan nakon što su predstavili Buljata i Jerteca, Hajduk je u srijedu predstavio svoja najnovija pojačanja, Giovannija Rossu i Senijada Ibričića

VIDEO

I dok se Senijad Ibričić znojio i uglavnom šutio pred brojnim kamerama i objektivima, iskusniji Giovanni Rosso bio je dobro raspoložen i razgovorljiv.
- Imam najveći mogući motiv, dokazati se pred svojim gradom, svojom publikom, prijateljima, ćaćom i materom. Vratio sam se završiti karijeru u klubu u kojem sam bio kao junior i čiji dres sam sanjao - rekao je Rosso i dodao kako se nakon 12 sezona u Izraelu na Poljud ne vraća kao velika zvijezda.
- Ne dolazim kao lider, kapetan, jer klub, kao i brod, može imati samo jednoga kapetana. Tu sam da pomognem koliko mogu. Hajduk je sa mnom ili bez mene najveći klub u Hrvatskoj i uvijek mora ići na prvo mjesto - ustvrdio je Rosso, koji će se treninzima priključiti početkom sljedećeg tjedna, a u prvoj službenoj utakmici gledat će ga i predsjednik Maccabi Haife, njegova bivšega kluba.
Na pitanje o utrci s Dinamom, Rosso je odgovorio u maniri iskusnog igrača, kao što priliči jednom 35-godišnjaku.
- Dinamo je jak, ali ne igramo mi samo s Dinamom, treba pobjeđivati i sve ostale protivnike.
Za razliku od Rossa, Senijad Ibričić puno bolje poznaje prilike u hrvatskom nogometu i domaćoj ligi.
- Hajduk se dosta pojačao, a Dinamo oslabio i moje je mišljenje da smo spremni za borbu za prvo mjesto. Sretan sam što ću obući Hajdukovu 'desetku' i nadam se da ću dokazati da je zavrijeđujem nositi. Jedva čekam petak i utakmicu protiv Napolija. Zamolit ću trenera da me stavi barem nekoliko minuta da osjetim atmosferu jer nikad nisam igrao pred velikim brojem gledatelja - rekao je 23-godišnji Ibričić, koji je dugo dolazio u Hajduk, pregovori su se doista otegnuli.
- Želio sam doći i sam sam vršio pritisak na čelnike Zagreba - kaže bivša prva vedeta momčadi iz Kranjčevićeve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...