Obavijesti

Sport

Komentari 17

Rossu pobjeda u zakucavanju, Kyrie Irving najbolji u tricama

Rossu pobjeda u zakucavanju, Kyrie Irving najbolji u tricama
6

Rekao sam dječaku da ću ga preskočiti, ali mu nisam rekao da ću istovremeno provući loptu kroz noge. Kad je to čuo, bio je malo nervozan, rekao je Ross

VIDEO

Subota je na All-Star vikendu NBA lige bila rezervirana za natjecanje u tricama, zakucavanju, košarkaškim vještinama te u timskom natjecanju Shooting stars.

U najatraktivnijem natjecanju, onom u zakucavanjima, najbolji je bio rookie Toronta Terrence Ross. U finalu je bio bolji od Jeremyja Evansa iz Utah Jazz, a do naslova je došao zakucavanjem preko skupljača lopti.

- Rekao sam dječaku da ću ga preskočiti, ali mu nisam rekao da ću istovremeno provući loptu kroz noge. Kad je to čuo, bio je malo nervozan i pitao me hoću li udariti tako. Morao sam ga smiriti - rekao je nakon pobjede Ross.

U natjecanju zakucavanja još su sudjelovali Gerald Green (Indiana Pacers), James White (NY Knicks), Eric Bledsoe (LA Clippers) i Kenneth Faried (Denver Nuggets), ali oni nisu toliko impresionirali žiri u kojem su bili Hakeem Olajuwon, Clyde Draxler, Dikembe Mutombo, Rudy Tomjanovich i Yao Ming.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šest je košarkaša sudjelovalo i u natjecanju trica, a nakon dva kruga najbolji je bio Kyrie Irving iz Cleveland Cavaliersa. On je u finalu pobijedio Matta Bonera iz San Antonio Spursa.

U natjecanju vještina pobijedio je rookie Portlanda Damian Lillard. On je u najkraćem mogućem roku prošao poligon, a ujedno je postao i prvi rookie koji je pobijedio u ovom natjecanju.

Na kraju je održan i Shooting Stars u kojem je zadatak momčadi postići koš sa šest različitih pozicija na terenu. Na kraju je pobijedila ekipa u kojoj su bili igrač Miamija Chris Bosh, WNBA igračica Swin Cash i legendarni Dominique Wilkins. Wilkins je bio taj koji je koševima s centra (dva puta) donio pobjedu svojoj momčadi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener