Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rozić će ipak postati sportski direktor Cibone: Vrijeme je da okrene novu stranicu u karijeri

Rozić će ipak postati sportski direktor Cibone: Vrijeme je da okrene novu stranicu u karijeri

Želja nam je da Bilinovac i Novačić nastave svoje putovanje s Cibonom. S Ramljakom nismo nastavili suradnju i njemu se ovim putem zahvaljujem na svemu, rekao je direktor Cibone...

VIDEO

Nakon dolaska Tonija Nakića, Matea Drežnjaka i Marka Ljubičića, Cibona je formirala kostur momčadi, a sada se radi na pojačanjima koja će popuniti ostale pozicije. Krilni igrač Igor Marić je na pragu povratka u Cibonu, a klub navodno radi na dolasku britanskog razigravača Lukea Nelsona.

- Smatramo da smo napravili odličan posao formirajući kostur ekipe na koji sad moramo pažljivo nadodati igrače za ostale pozicije. Konstantno smo u razgovorima i pregovorima, naravno da nam je želja da to što prije završimo, ali ne želimo sad pod svaku cijenu brzati s odlukama. Želja nam je da Bilinovac i Novačić nastave svoje putovanje s Cibonom. S Ramljakom nismo nastavili suradnju i njemu se ovim putem zahvaljujem na svemu što je dao za naš klub - rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović za klupsku stranicu.

Zagreb: Juniori Cibone na konferenciji za medije nakon osvajanja ABA lige

Dok je igračka križaljka pri kraju, radi se i na administrativnim funkcijama, a jedno će zauzeti bivši igrač koji je u klubu proveo 16 godina. Riječ je o Marinu Roziću koji bi od sljedeće sezone trebao obavljati funkciju sportskog direktora. Iako se neko vrijeme premišljao i razmišljao o nastavku igračke karijere, ipak je odlučio okrenuti novu stranicu.

- Razgovarali smo prije petnaestak dana i priznao mi je da je vrijeme da okrene novu stranicu i prihvati se nove uloge koja bi bila i prirodan nastavak i formalizacija njegove uloge koju je obnašao negdje u pozadini u posljednje dvije godine dok je bio i igrač. Usmeno smo dogovorili da preuzme mjesto sportskog direktora, predstoji nam samo službeni potpis te priče po njegovom dolasku u Zagreb - kazao je Čavlović.

cibona

Turbulentna je godina za Cibonom. Opasno im je iznad glave visjelo ispadanje iz ABA lige, no spasili su se kolo prije kraja, a onda je na kraju cijela sezona poništena. Još ranije su izgubili od Zadra u finalu Kupa, a stigao je i korona virus zbog čega su proživjeli velike gubitke. Morali su raspustiti momčad i poslati sve zaposlenike na burzu rada jer nisu imali novca za plaće, a tek su izašli iz predstečajne nagodbe pa nisu imali prava na državnu pomoć. 

Kako se situacija stabilizirala, zaposlenici su se vratili u klub, a onda su krenuli planovi za sljedeću sezonu. Doveli su Drežnjak i Nakića, iako se i dan danas ne zna kojim sredstvima,  te tako kompletirali trio uz Roka Prkačina. Glavni cilj je bio stvoriti mladu i potentnu momčad koja će nositi Cibonu u sljedećih nekoliko godina i pronaći pravi put nakon godina lutanja i lupanja brdo novca u nekvalitetne strance. Nakon dugo godina, čini se da sada pozitivni vjetrovi napokon pušu u Draženovom domu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba