Obavijesti

Sport

Komentari 10

Rukavica Musi i Mariću: I Bišćan stiže na teniski Stars Open Tour

Rukavica Musi i Mariću: I Bišćan stiže na teniski Stars Open Tour
6

Stalno mi govori 'Daj, kak to igraš', a ja sam defenzivac, trčim i vraćam i čekam njihovu pogrešku. Pa me zezao da sam jedini tenisač kojem žica nikad ne pukne, prepričava Silvio Marić

Tko je najbolji tenisač među nogometašima? Rasprave su česte, mnogim bivšim "vatrenima" je to drugi najdraži sport, ali jedno ime ističu svi: Igor Bišćan.

- Iako ne igra više tako puno, svakako je možda i najbolji. Pa Musa, Čale je dobar, Kranjčar lijepo igra, Franja, Jertec... Jarni je dobar, Mandžo i Modrić, iako Luka ne stigne trenirati. Mandžo je opasan, trenira, moram s njim odigrati. Boban i Bišćan su bili najbolji, Zvone zbog koljena više ne može toliko - pričao nam je Silvio Marić, jedan od organizatora Stars Open Toura rekreativaca, i nastavio:

Pokretanje videa ...

- Bišćana bih volio pobijediti, ali to je mission impossible! Morao bih ozbiljno trenirati. Jednom sam mu rekao da mi samo treba da dva mjeseca treniram i dobit ću ga. Nikad ta dva mjeseca nisu došla i stalno mi govori da ga nikad neću pobijediti. Imali smo i svakakvih oklada, jedna je bila da plaća janjca kad mi prvi put u životu pukne žica na reketu. Jer stalno mi govori 'Daj, kak to igraš', a ja sam defenzivac, trčim i vraćam i čekam njihovu pogrešku. Da bih igrao napadački, moram vježbati. Pa me zezao da je Mara jedini tenisač kojem žica nikad ne pukne, a ja kažem da je to zato što se spremim, imam našpanane žice...

Karlovac: Završen je teniski turnir Stars Open Tour

Igor Musa dokazao se na Stars Open Touru, osvojio je prošli turnir, u Karlovcu, ispred Hrvoja Čale i Bojana Kneževića. Ali i on govori:

- Ja najbolji tenisač među nogometašima? Ha, ne znam, i Igor Bišćan je jako dobar...

Marić puštao Musi dalmatinske, Hoppe s 63 godine u polufinale: Igrao sam i protiv Ivana Lendla
Marić puštao Musi dalmatinske, Hoppe s 63 godine u polufinale: Igrao sam i protiv Ivana Lendla

E sad će i izbornik mlade reprezentacije imati priliku dokazati se u tom društvu! Reprezentativnih obveza do jeseni nema, vrijeme je za - reket!

Karlovac: Završen je teniski turnir Stars Open Tour

Na šestom turniru turneje rekreativaca, koji se od četvrtka do nedjelje igra u Novalji, nastupit će i Bišćan. U opakoj konkurenciji bivših nogometaša, u kojoj će biti i Igor Musa, inače vodeći u ukupnom poretku Stars Open Toura, zatim Silvio Marić, Daniel Šarić, Dario Jertec, kao i Marin Bradarić, bivši tenisač i brat bivšeg hajdukovca Filipa Bradarića.

Igor Musa i bivši Červarov adut osvojili teniski turnir u Karlovcu
Igor Musa i bivši Červarov adut osvojili teniski turnir u Karlovcu

Svi će oni igrati na terenima u Novalji od četvrtka do nedjelje. Turnir počinje u četvrtak u 17 sati, a finala su u nedjelju poslije podne.