Obavijesti

Sport

Komentari 29

Rukavina uoči Rijeke: Kruno Jurčić mi je najveći savjetnik...

Rukavina uoči Rijeke: Kruno Jurčić mi je najveći savjetnik...
1

'Danas Kruno neće doći na utakmicu, ali sigurno ćemo se čuti telefonski. Baš mi je podrška. Stalno me ohrabruje i govori da sam na pravom putu, da ima pomaka u igri'

VIDEO

Igrači Osijeka dobili su nekoliko zaostalih plaća, napokon imaju barem nekog razloga za zadovoljstvo. Novac u Gradskom vrtu očito više nije problem, sad su najveći problem loši rezultati. Četiri puta porazi po 1-0, to je osječka bilanca u malo manje od mjesec dana.

- Uopće ne igramo loše, nedostaje nam samo malo sreće. U posljednje smo dvije utakmice mi mogli povesti i sve bi bilo drugačije - uvjerava Tomo Rukavina, koji je izgubio obje utakmice na klupi Osječana.

Danas će u Gradskom vrtu od 17 sati u uzvratu četvrtfinala Kupa gostovati Rijeka, koja brani prednost od 1-0.

- Ne bi bilo prvi put da u Kupu slabiji izbaci jačeg. Ako nam se ukaže prilika, znat ćemo je iskoristiti, iako moram priznati da je nama borba za ostanak puno važnija od Kupa - kaže Rukavina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U debiju u Gradskom vrtu podršku mu je došao dati i veliki prijatelj Kruno Jurčić. Tomo je Jurčiću bio pomoćnik u Maksimiru dok je sjedio na klupi Dinama, a sad mu je Kruno najveća potpora.

- Danas Kruno neće doći na utakmicu, ali sigurno ćemo se čuti telefonski. Baš mi je velika podrška. Stalno me ohrabruje i govori da sam na pravom putu, da ima pomaka u igri Osijeka, ali da ipak treba još vremena - rekao je Tomo Rukavina i dodao:

- Skupa analiziramo i protivnike, Kruno je moj najveći savjetnik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu