Obavijesti

Sport

Komentari 14

Rukometaši protiv Mađarske do prve pobjede na turniru

Rukometaši protiv Mađarske do prve pobjede na turniru
1

Hrvatski rukometaši pod vodstvom Slavka Goluže upisali su prvu pobjedu na turniru Kupa nacija protiv Mađarske. Sada ih čekaju pripreme za Europsko prvenstvo

VIDEO

Kup nacija je završio, a hrvatska rukometna reprezentacija upisala je tek jednu pobjedu. Golužini momci bili su bolji tek od Mađarske u posljednjem ogledu turnira. Hrvatski rukometaši slavili su 30-22, prilično uvjerljivo, iako su tek četvrti, posljednji na ljestvici.

Mađarska je prethodno na turniru dobila i reprezentaciju Srbije i Češke dok je Hrvatska gubila od obje. Dobila je upravo Mađarsku i tako se s jednom, utješnom, pobjedom oprostila od turnira.

- Iz utakmice u utakmice rasla nam je forma. Još uvijek žalim za onim porazom od Srbije, ali eto smogli smo snage da pobijedimo pobjednike ovog turnira - zadovoljan je ishodom posljednjeg susreta Slavko Goluža.

Hrvatski su rukometaši odigrali vrlo dobru utakmicu i završili je s čak osam golova prednosti pred Mađarima. Najbolji u sastavu Hrvatske bio je Zlatko Horvat s deset golova. Domagoj Duvnjak zabio je četiri, a Buntić i Vuković po tri puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je Goluža djelovao zadovoljno nakon pobjede nad Mađarskom, takvim se nije doimao Zoran Gobac.

- Nije ovo nikako dobro dva mjeseca prije EP-a. Puno stvari ne štima, ali neću sad o tome. Ima vremena za razgovore -nije ga uvjerio nastup rukometaša.

Mađarska je usprkos porazu od Hrvatske Kup nacija završila na prvom mjestu, dok je Češka pobjedom nad Srbijom osigurala drugu poziciju.

Rukometaši pod vodstvom Slavka Goluže okupit će se ponovo sredinom prosinca radi priprema za Europsko prvenstvo koje se održava u Srbiji u siječnju iduće godine.

- Znao sam da će se sve to događati. Imali smo jedan ozbiljan trening uoči turnira, stalno smo u autobusu i ne mogu ništa ozbiljno napraviti. I lagao bih kada bih rekao da se ne plašim kako će se takvo što ponoviti i za EP! Imamo premalen broj dana za pripreme, a očekivanja su velika – zabrinut je izbornik Goluža.

Rukometni Kup nacija, 3. kolo:

Hrvatska - Mađarska 30-22 (15-9)

Češka - Srbija 24-23

Redoslijed: 1. Mađarska 4, 2. Češka 4, 3. Srbija 2, 4. Hrvatska 2.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...