Obavijesti

Sport

Komentari 2

Rukometni dom će ostati tek san? 'Prevareni smo!'

Rukometni dom će ostati tek san? 'Prevareni smo!'
1

Zoran Gobac, alfa i omega hrvatskog rukometa, nema namjeru odustati od borbe za nekad davno obećani Rukometni dom na Sveticama...

VIDEO

Uzmicanja više nema, osjećam se kao da sam sebi kopam grob, započeo je glavni menadžer rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb i koordinator za muški rukomet pri HRS-u Zoran Gobac.
- Ne zaboravite uz te funkcije napisati - u ostavci! - dobacio je Gobac, koji je najavio kako će, ako do Božića ne počne izgradnja Rukometnog doma na zagrebačkim Sveticama, dati ostavku na sve svoje funkcije. Njegov su primjer slijedili i ostali čelnici CO Zagreba, zajedno s trenerom Linom Červarom te predsjednik HRS-a Sandi Šola.
- To nije blef, otići ćemo pa neka bude skandal. Briga me za Svjetsko prvenstvo, neka se netko drugi brine, imam ja većih briga - grmio je Zoran Gobac, koji već mjesecima ne spava mirno jer Poglavarstvo grada Zagreba nikako da odobri početak radova. A trebali su početi još 21. lipnja jer sje novac za gradnju odavno osiguran.
- Prevareni smo i izigrani, a na kraju će svi od nas tražiti rezultat i uspjehe. E pa ne ide to tako! Ludi smo od svega toga, a kako vrijeme prolazi, bit ćemo sve luđi. Na temelju naših medalja dobili smo rukometni SP, sagradili dvorane, a ostat ćemo beskućnici. Sve ambicije kluba vezane su uz novu dvoranu. Čekam da nam netko iz Poglavarstva konačno kaže - DA ili NE. Ali nitko se ne javlja već danima. Recite mi kako da ostanem normalan - završio je Zoran Gobac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu