Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Ruski Hulk potpisao za UFC! U karijeri je još uvijek bez poraza

Ivan Štirkov ima 30 godina, omjer u profesionalnoj karijeri mu je 16-0-1. Svoju premijeru u UFC-u bi trebao imati u lipnju, a očekuje se da će se boriti u poluteškoj kategoriji...

Foto: Ivan Štirkov/Instagram
28 komentara

Kakav transfer! Od ove godine ćemo u UFC-u gledati strašnog ruskog borca Ivana Štirkova (30).

Nadimak mu je Hulk s Urala, a do sada je neporažen u profesionalnoj karijeri . Omjer mu je16-0-1. Pobjeđivao je jaka imena poput Fabia Maldonada, Christiana M’Pumbua, Satoshija Ishiiju, Philipa De Friesa, Antonija Silvu,... Visok je 183 centimetra, a teži 97 kilograma.

- Ivan Štirkov potpisao je ugovor s UFC-om na četiri borbe. Njegov debi zakazan je za lipanj - objavio je njegov menadžer iz agencije Ruby Sports & Entertainment.

- Hvala obitelji i prijateljima i mom timu, jer se bez vas ovaj trenutak ne bi dogodio. Potpisao sam ugovor s UFC-om, što znači da je pred nama puno zanimljivih stvari - napisao je na Instagramu.

U Oktagonu bi se trebao boriti u poluteškoj kategoriji do 93 kilograma, iako se u svojim ranijim profesionalnim mečevima natjecao s teškašima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Совесть-естественный закон, это закон, заложенный в нас изначально, биологически, как закон самосохранения и продолжения рода. Сигнал о нечистой совести идёт прямо от сердца, минуя ум, его чувствуешь, как холод или тепло и его не нужно обосновывать. Если после этого ощущения человек начинает подыскивать аргументы в своё оправдание, значит его совесть не чиста.

A post shared by Ivan Shtyrkov (@ivanshtyrkov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мы начинаем💪🏼😈😈😈 #rcc_academy

A post shared by Ivan Shtyrkov (@ivanshtyrkov) on

 

Naši partneri pišu
Message