Obavijesti

Sport

Komentari 145

Ruski savez podržava huligane: Bravo, dečki! Samo ih tucite!

Ruski savez podržava huligane: Bravo, dečki! Samo ih tucite!
11

Ruski političar i jedan od članova izvršnog odbora ruskog nogometnog saveza na Twitteru je napisao: "Ne vidim ništa loše u tučnjavama, bravo naši. Samo tako"

VIDEO

Zamislite da Damir Vrbanović ili Davor Šuker pohvale hrvatske huligane koji su netom prije preuredili izgled nekog europskog grada i kažu: "Svaka čast, dečki!"

Upravo to napravio je ruski političar Igor Lebedev, prvi čovjek Liberalne demokratske partije, ujedno i član izvršnog odbora nogometnog saveza Rusije.

On ne vidi ništa sporno u huliganskim orgijama na Euru u kojem prednjače upravo divljaci iz Rusije, među kojima ima i četnika.

England v Russia - EURO 2016 - Group B England v Russia - EURO 2016 - Group B England v Russia - EURO 2016 - Group B
11
| Foto: REUTERS/Yves Herman

"Svaka im čast, samo tako nastavite"

- Ne vidim ništa loše u tučnjavama navijača. Zapravo, svaka im čast. Bravo, naši. Samo nastavite tako! Pa 90 posto navijača na utakmice ide samo zbog tučnjave. Naši dečki su stali u obranu svoje zemlje - napisao je Igor Lebedev.

Gaze po glavama navijača

Mali problem je i što su stali na nekoliko glava navijača ostavljenih u lokvama krvi u Marseilleu. Prema zadnjim informacijama, dvojica Engleza su kritično nakon što ih je razularena ruska horda pregazila i iscipelarila. 

Toliko o ruskom "bontonu" u tučnjavama, u kojem navodno ne diraju one koji su na podu. Demantiraju ih desetine brutalnih videa u kojima Rusi napadaju 10 na 1 i cipelare Engleze na podu.

Englezi bez šanse protiv "elitnih huligana"

Na Euro je stigla gotovo prva postava ruskih huligana. 

Englezi, koji su odavno prestali biti prva huliganska sila Europe, ne mogu se nositi s njima pa se povlače. U navijačkim krugovima tvrde kako ovo nije ni blizu ono "najbolje" što Engleska ima od huligana, te da u sukobima s iskusnijim i brutalnijim huliganima iz Rusije Englezi nemaju nikakve šanse.

Rusi su započeli gotovo svaki žešći nered na Euru, a nedavno su objavili kako im je dosta tući Engleze te da se pripremaju za napad na Hrvate, Poljake i Šveđane.

Uefa prijeti: Letjet ćete s Eura!

Uefa je protiv ruskog saveza otvorila disciplinski postupak zbog nereda, rasističkog ponašanja navijača i pirotehnike na stadionu. Protiv engleskog saveza nije otvoren nikakav postupak iako su i njihovi navijači radili probleme u Francuskoj.

Iz Uefe su zaprijetili Rusima da će nakon prvog sljedećeg incidenta biti izbačeni s Europskog prvenstva. To je objavljeno na službenim stranicama Uefe. 

Francuska protjerala ruske huligane

Francuska policija izbacit će iz zemlje 29 ruskih huligana za koje znaju da su sudjelovali u neredima u Marseilleu. Oni se nalaze u prihvatnom centru na francuskoj granici i protjerat će ih iz Francuske.

- Oni predstavljaju prijetnju javnom redu i miru i protjerat ćemo ih - priopćila je francuska policija, koja je u utorak počela antihuligansku operaciju u kojoj su identificirali ruske huligane koji su sudjelovali u napadima na Engleze.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna