Obavijesti

Sport

Komentari 55

Ruskinja se požalila na hranu u Pekingu, legenda odgovorila sramotno: Odsjekao bih ti jezik!

Ruskinja se požalila na hranu u Pekingu, legenda odgovorila sramotno: Odsjekao bih ti jezik!

Na Olimpijskim igrama 1980. živjeli smo u Americi kao u zatvoru i nitko se nije žalio. Unosi nemir svojim pritužbama, odgovorio je Vasnecovoj legendarni ruski biatlonac Aleksander Tihonov

VIDEO

Ovo jedem za doručak, ručak i večeru. Već pet dana. Jako sam smršavjela i kosti mi strše. Samo spavam cijeli dan jer nemam snage ni ustati iz kreveta. Gotova sam. Svaki dan plačem, tako sam umorna, objavila je ruska biatlonka Valerija Vasnecova i prozvala organizatore Zimskih olimpijskih igara u Pekingu. 

Pokretanje videa...

Leona Popović iz Pekinga VIDEO

Ruskinja je već nekoliko dana u karanteni jer je bila pozitivna na korona virus. Smjestili su je u hotel za karantenu gdje je potpuno izolirana od vanjskog svijeta, a hranu joj dostavljaju. 

Vasnecova je na Instagramu objavila fotografiju obroka. Sastoji se od nekoliko krumpirića, tu je i umak, komad ribe, tjestenina, kost i nešto što bi trebalo valjda biti meso. Hrana upitne kvalitete i kvantitete. Požalila se na užasan tretman. Osim hrane, nema gdje trenirati, a ne zna ni rezultate posljednjih testova.

Iako proživljava teške dane, neki baš i ne pokazuju empatiju prema onome što prolazi. Umjesto da je podrži, proslavljeni ruski biatlonac Aleksander Tihonov (75), osvajač četiri zlatne medalje na Igrama, ju je žestoko iskritizirao. Prozvao ju je zbog pritužbi na hranu i optužio ju da svojim objavama demoralizira ruske sportaše i uništava atmosferu. A onda šokirao sve skandaloznom izjavom koja je za svaku osudu. 

Biathlete Alexander Tikhonov

- Odsjekao bih Vasnecovoj jezik za takve pritužbe. Na Olimpijskim igrama 1980. živjeli smo u Americi kao u zatvoru i nitko se nije žalio. Unosi nemir svojim pritužbama! Te probleme u timu morate rješavati, a ne žaliti se na internetu. Zbog nje je raspoloženje u timu na najnižem nivou - rekao je nekadašnji ruski biatlonac za Sport24, prenosi Eurosport.

Zaista je nevjerojatno i skandalozno da u 21. stoljeću čujemo ovakve riječi. Izjave koje će definitivno podignuti buru u svijetu sporta.

Ipak, Vasnecovoj će sada biti malo lakše jer su njezine objave vidjeli i organizatori Igara koji su brže bolje reagirali.

Krasnoyarsk 2019 Winter Universiade: biathlon single mixed relay

Glasnogovornik ruske biatlonske reprezentacije je za Associated Press izjavio kako je Vasnecova dobila kvalitetniju hranu te bi joj uskoro trebali dostaviti i sobni bicikl kako bi mogla napokon trenirati.

Ovaj problem su riješili, ali optužbe i kritike samo se gomilaju na račun organizatora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Bizarna nezgoda na ZOI: Fincu se na minus 17 smrznuo penis
I TO PO DRUGI PUT U ŽIVOTU

Bizarna nezgoda na ZOI: Fincu se na minus 17 smrznuo penis

Utrka je s 50 kilometara skraćena na 30 zbog vrlo nepovoljnih uvjeta u Pekingu. Temperatura je bila minus 17, ali je zbog hladnog vjetra pravi osjećaj bio još hladniji

Malec zadnjeg dana 52.: Tijelo mi se smrzlo, vjetar nikad jači
ZOI U PEKINGU

Malec zadnjeg dana 52.: Tijelo mi se smrzlo, vjetar nikad jači

Uvjeti su bili ekstremno teški, vjetar nikad nije bio jači. Sretna sam što sam završila utrku, za mene je bilo čak i bolje nego što sam očekivala, rekla je Vedrana Malec
Kad će nastupiti Hrvati, kako su prošli, gdje gledati Zimske igre?
SVE NA JEDNOM MJESTU

Kad će nastupiti Hrvati, kako su prošli, gdje gledati Zimske igre?

Olimpijci su se u Pekingu borili za 109 setova medalja u 15 sportova. Najjači hrvatski adut bio je Filip Zubčić nije osvojio medalju. Imali smo predstavnike i u snowboardu, skijaškom trčanju i brzom klizanju