Obavijesti

Sport

Komentari 1

S 18 godina osvojio Miami i ušao u društvo Nadala i Changa

S 18 godina osvojio Miami i ušao u društvo Nadala i Changa

Alcarazu je ovo treći osvojeni turnir u karijeri, ali daleko najveći dosada. Lani je bio pobjednik Croatia Opena u Umagu, dok je ranije ove godine osvojio Rio de Janeiro

VIDEO

Mladi, 18-godišnji Španjolac Carlos Alcaraz pobjednik je ATP turnira tenisača iz serije "masters 1000" u Miamiju, on je u finalu svladao Norvežanina Caspera Ruuda sa 7-5, 6-4.

Ključnim se pokazalo razdoblje od 4-1 za Ruuda u prvom setu do 3-0 za Alcaraza u drugom tijekom kojega je mladi Španjolac osvojio devet od deset gemova te dobio prvu dionicu sa 7-5 i poveo sa 3-0 u drugoj uz dva "breaka". Do kraja susreta Norvežanin je uspio vratiti jedan izgubljeni servis, ali ne i drugi.

Alcarazu je ovo treći osvojeni turnir u karijeri, ali daleko najveći dosada. Lani je bio pobjednik Croatia Opena u Umagu, dok je ranije ove godine osvojio Rio de Janeiro.

Ruud je, pak, ostao na sedam naslova, od kojih jedan ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Alcaraz je ujedno postao i treći najmlađi pobjednik "masters 1000" turnira u povijesti, nakon Michaela Changa (Toronto 1990) i Rafaela Nadala (Monte Carlo 2005).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića