Obavijesti

Sport

Komentari 297

Ronaldo službeno u Juventusu: Vrijeme je da okrenem novi list

Ronaldo službeno u Juventusu: Vrijeme je da okrenem novi list
3

Već mjesecima se priča o potencijalnom odlasku Cristiana Ronalda iz kraljevskog kluba, a sada su i službeno potvrđene glasine - CR7 je novi igrač 'stare dame'

VIDEO

Glasine o odlasku Cristiana Ronalda iz kraljevskog kluba kruže medijima već mjesecima, a iako su se u početku činile apsurdnima - sada su potvrđene!

U transferu vrijednom gotovo 100 milijuna eura, CR7 postao je novi igrač 'stare dame'. Potpisao je na četiri godine, do 2022.

Ronaldo je cijelu priču rasplamsao tajanstvenom izjavom nakon finala Lige prvaka:

U sljedećih nekoliko dana ćete znati sve o mojoj budućnosti. Bilo je jako lijepo igrati za Real Madrid - rekao je tada Portugalac.

Nije baš bilo nekoliko dana, nego gotovo dva mjeseca, ali sada je i ova 'afera' napokon gotova. Real Madrid je na svojim službenim stranicama objavio da jedan od najboljih igrača današnjice odlazi u Torino i tako okončava svoju devetogodišnju vladavinu na Santiago Bernabeu.

- Danas, Real Madrid želi izraziti zahvalnost igraču koji je dokazao da je najbolji na svijetu i koji je obilježio jedno od najsvjetlijih poglavlja u povijesti kluba i nogometa. Za Real Madrid, Cristiano Ronaldo uvijek će biti jedan veliki simbol i jedinstvena referenca za buduće naraštaje. Real Madrid će zauvijek biti tvoj dom - stoji u priopćenju.

Ronaldo je za Real Madrid nastupio čak 438 puta i zabio 451 pogodak! Po dva puta je osvojio domaće prvenstvo i kup, a čak četiri puta Ligu prvaka, a sada će to pokušati ponoviti i s Juveom.

Oglasio se i glavni protagonist ove priče:

- Ove godine u Real Madridu, i u ovom gradu, vrlo vjerojatno su najsretnije godine mog života. Osjećam samo veliku zahvalnost za ovaj klub i ovaj grad. Ne mogu im dovoljno zahvaliti na ljubavi koju sam od njih dobio. Ipak, vjerujem da je došlo vrijeme da okrenem novu stranicu u životu i zato sam tražio od kluba da prihvati ovu ponudu.

- Hvala svima, i naravno, kao što sam rekao i prvi put na našem stadionu prije devet godina: Hala Madrid!

VIDI OVO: 13 bizarnih stvari koje nisi znao o Engleskoj!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 297
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju