Obavijesti

Sport

Komentari 7

Šahtar zasad šuti o dopingu, a Darijo Srna trenira s momčadi

Šahtar zasad šuti o dopingu, a Darijo Srna trenira s momčadi
1

U Uefi kažu da nikad ne komentiraju slučajeve prije konačne odluke disciplinske komisije, u Šahtaru šute, ne javlja se ni Srna, a legenda kluba kaže kako bi se svi trebali uskoro oglasiti i otkriti javnosti o čemu se radi...

VIDEO

Darijo Srna na utakmicu u Odessu nije otputovao jer mu je trebao odmor. Odlučio sam rotirati momčad i on je ostao kod kuće, opravdao je Paulo Fonseca izostanak bivšeg hrvatskog kapetana i legende Šahtara na nedjeljnoj utakmici protiv Černomoreca u ukrajinskom prvenstvu.

Produbilo je to sumnju ukrajinskih medija o navodnom dopingu Srne na utakmici s Napolijem u Ligi prvaka. Prva je u javnost s ovom pričom izašala ukrajinska Sportyvka, a prema svemu sudeći radi se o neprovjerenim informacijama, no upravo zbog toga dodatno čudi šutnja u ukrajinskom klubu.

U međuvremenu, Srna trenira s ostatkom momčadi, priprema se kao da se ništa i nije dogodilo, a znatiželjna javnost, kako ukrajinska, tako i hrvatska nestrpljivo očekuje nove podatke. Kakvi god oni bili.

No, prema informacijama koje cure iz ukrajinskih medija ista procedura u Šahtaru bila je i u slučaju Freda, Brazilca kojem je potvrđen doping krajem 2015. godine nakon čega je dobio jednogodišnju suspenziju. No, šutnja je to koja bi mogla biti opasna. Šahtar sigurno zna sve o ovom slučaju, Srna više ne igra za reprezentaciju i potpuno je posvećen klubu, te ovako izgleda kao da nešto skrivaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Ne komentiramo slučajeve prije konačne odluke našeg disciplinskog tijela', odgovorila je Uefa ukrajinskom Telegrafu koji je upit od navodnom dopingu poslao i na njihovu adresu.

Cijelu je zbrku komentirao i legendarni branič Šahtara Oleksandr Sopko kojeg također čudi ponašanje kluba za koji je odigrao 270 utakmica u gotovo 10 godina.

- Sve što znamo za sada, znamo iz medija. Službene osobe šute jer je ova situacija jako delikatna. Press služba Šahtara trebala bi se uskoro oglasiti, ali moraju biti oprezni. Ako požure, mogu ga unaprijed osuditi, a ako šute, ostavljaju dojam da nešto skrivaju - rekao je Sopko.

Kao i klub, tako i Darijo Srna zasad šuti. Bivšeg hrvatskog kapetana pokušali smo i mi kontaktirati, ali zasad bezuspješno. Ako svi upleteni u priču ostanu pri 'zavjetu šutnje' i u idućim danima, prvi pravi dokaz da nešto doista nije u redu dobit ćemo već za vikend (subota) kad Šahtar gostuje kod Zirke u prvenstvu. Ne bude li Srna u sastavu, sumnje će dobiti još jednu dimenziju više.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...