Obavijesti

Sport

Komentari 9

Salah u čudu: Kaneu upisan gol koji je prvo priznat Eriksenu

Salah u čudu: Kaneu upisan gol koji je prvo priznat Eriksenu
1

Engleski nogometni savez upisao je napadaču Tottenhama Kaneu gol koji je prvo bio upisan njegovom suigraču Eriksenu. Ovakva odluka saveza potaknule je velike rasprave unutar nogometnog svijeta

VIDEO

Proteklog vikenda odigrana je utakmica engleskog nogometnog prvenstva između Stokea i Tottenhama. Pijetlovi su ostvarili pobjedu 2-1, ali se poslije utakmice više pričalo o tome tko je zabio drugi gol za Tottenham nego o rezultatu. 

U 63. minuti utakmice Eriksen je izveo slobodni udarac nakon kojeg je lopta završila u mreži. Harry Kane je proslavio gol kao da ga je on zabio, u što je još uvijek siguran.

Iako je engleski nogometni savez gol prvo upisao Eriksenu, ipak su se predomislili i gol dodijelili Harryju Kaneu koji se žalio savezu rekavši kako je on dirao loptu i da je gol njegov. 

Savez se na ovu odluku odlučio nakon što su u obzir uzeli izjavu napadača Tottenhama te detaljno pregledali snimke. 

- Kunem se životom svoje kćerke da sam dodirnuo loptu, ali ja tu ništa ne mogu učiniti. Ako iz saveza odluče da gol upišu meni, upisat će ga meni - rekao je sjajni napadač Tottenhama.

Nakon što je gol upisan Kaneu, na Twitteru se oglasio vodeći strijelac prvenstva Salah koji ne može vjerovati da je taj gol uistinu pripao Kaneu koji sada zaostaje samo četiri gola za sjajnim Egipćaninom.

- Wooooooow zar stvarno? - napisao je Salah nakon ove, krajnje kontroverzne odluke.

Osim Salaha, svoje iznenađenje nisu krili niti ostali bivši i sadašnji igrači pa je tako Alan Shearer sarkastično komentirao takvu odluku saveza. 

- Zanima me hoće li i meni upisati devet golova koje sam zabio, ali mi nikad nisu upisani??

 

 

U obranu engleskog reprezentativca stao je i trener Tottenhama Pochettino rekavši kako je Kane iskren i da nikad ne bi lagao u takvoj situaciji.

- Ne razumijem zašto ljudi rade toliku "frku" oko toga. Poslije utakmice nitko od igrača nije pričao o tome. Kane je rekao kako je dodirnuo loptu ramenom i to je to. On je vrlo iskren i ne bi lagao u ovakvoj situaciji. Mene ne zanima tko zabija golove, zanima me samo pobjeda.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka