Obavijesti

Sport

Komentari 2

Šamanić opet iskoristio minute, Zubac do novog double-doublea

Šamanić opet iskoristio minute, Zubac do novog double-doublea

Sjajni Phoenix Sunsi stigli su do još jedne uvjerljive pobjede. Ovaj put su razbili Warriorse, a odličan je bio Dario Šarić koji je ubacio 13 koševa uz tri skoka i tri asistencije

VIDEO

Ludu završnicu dvoboja Memphisa i Milwaukeeja obilježilo je čak pet promjena vodstva u posljednjih 39 sekundi, a pobjedu 112-111 gostujućim Bucksima donio je Jrue Holiday košem dvije sekunde prije kraja.

Holiday je završio dvoboj s 15 koševa, a Buckse je predvodio Giannis Antetokounmpo s 26 poena, 11 skokova i osam asistencija. Khris Middleton je ubacio 22 koša uz 10 skokova.

NBA: Milwaukee Bucks at Memphis Grizzlies

Grizzliesima nije pomoglo 35 poena Ja Moranta ni 23 koša i sedam asistencija Dilliona Brooksa preko čije je ispružene ruke Holiday postigao pobjednički koš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Los Angeles Clippersi su u Washingtonu igrali bez Paula Georgea, a u neizvjesnoj završnici domaći Wizardsi su izašli kao pobjednici (119-117).

Bradley Beal je predvodio strijelce s 33 koša, a Russell Westbrook je napunio statističke stupce s 27 poena, 11 asistencija i devet skokova. Kawhi Leonard je s 22 koša bio najbolji od sedmorice igrača Clippersa s dvoznamenkastim brojem poena. Patrick Beverly je ubacio 17, a Lou Williams 16.

NBA: Los Angeles Clippers at Boston Celtics

Ivica Zubac je u ovom porazu ostvario svoj sedmi 'double-double' učinak u ovoj sezoni s 13 koševa i 13 skokova, uz jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Oslabljeni su na gostovanju u Phoenixu bili Golden State Warriorsi, koji su nastupili bez Stephena Curryja i Draymonda Greena pa uvjerljiva pobjeda domaćih Sunsa 120-98 nikoga nije iznenadila. Sunse su do četvrte uzastopne pobjede predvodili Cameron Payne sa 17 koševa i 10 asistencija te Devin Booker sa 16 poena. Po 14 koševa ubacili su Abdel Nader i Jae Crowder.

Vrlo dobar je bio Dario Šarić koji je sudjelovao s 13 koševa, tri asistencije i tri skoka.

NBA: Phoenix Suns at Los Angeles Lakers

Oslabljene Warriorse je u trećem uzastopnom porazu s 26 koševa i učinkom karijere predvodio je Jordan Poole, a Andrew Wiggins je ubacio 16 koševa.

Pobjednički niz je produžio i Boston koji je u svom TD Gardenu svladao Toronto sa 132-125. Raptorsi su bili bez trojice igrača iz uobičajene početne petorke, Pascala Siakama, Freda VanVleeta i O. G. Anunobyja, a još uvijek na klupi nema glavnog trenera Nicka Nursea. U takvim okolnostima su se Raptorsi su se odlično držali zahvaljujući učinku karijere od 30 koševa Chrisa Bouchera, 25 poena Normana Powella i 22 koša Terencea Davisa te veteranu Kyleu Lowryju koji je ubacio 14 poena i postavio rekord karijere s čak 19 asistencija.

Ipak, Celticsi su imali previše raspoloženih igrača koje je predvodio Jayson Tatum s 27 poena i 12 skokova. Jaylen Brown je 20 od svog 21 koša ubacio u drugom poluvremenu. Grant Williams je predvodio produktivnu jedinicu igrača s klupe sa 17 poena. Kemba Walker je ubacio 15 koševa.

San Antonio je poražen na svom parketu od Oklahoma Cityja sa 107-102, a Luka Šamanić je ponovno imao dobru rolu za Spurse postigavši devet koševa uz sedam skokova, dvije ukradene lopte i jednu blokadu. 

NBA: New York Knicks at San Antonio Spurs

Shai Gilgeous-Alexander ubacio je 33 poena za pobjednike koji su preokrenuli 12 koševa zaostatka s početka treće četvrtine (64-52). Mike Muscala je ubacio 18 koševa, a Darius Bazley je spojio 11 poena i 10 skokova. Spurse je predvodio DeMar DeRozan s 20 koševa, a Trey Lyles je imao 15 poena i 10 skokova.

Jimmy Butler se vratio u momčad Miamija nakon dvije utakmice izbivanja te s 29 koševa i devet asistencija predvodio Heat do pobjede 103-93 na gostovanju u New Orleansu. Kelly Olynyk je ubacio 18 poena uz deset skokova i sedam asistencija, a po 13 koševa postigli su Kendrick Nunn i Goran Dragić. Pelicansi su bili bez Ziona Williamsona, a u drugom porazu zaredom predvodili su ih Brandon Ingram sa 17 i Steven Adams s 15 poena.

Nikola Jokić je ubacio 20 koševa, uz 12 skokova i osam asistencija, a njegov je Denver slavio sa 113-103 na gostovanju u Indianapolisu. Velike zasluge za četvrtu uzastopnu gostujuću pobjedu Nuggetsa imao je i Michael Porter Jr. s 24 poena i 11 skokova, dok je Jamal Murray ubacio 23 koša. Domaće Pacerse je predvodio Myles Turner s 22 poena i 12 skokova, a novi je 'triple-double' ubilježio Domantas Sabonis s 10 koševa, 10 skokova i 10 asistencija.

New York je u Madison Square Gardenu svladao Detroit sa 114-104 uz već uobičajeno odličan učinak Juliusa Randlea koji je ubacio 27 koševa uz 16 skokova. Cijela petorka Knicksa je bila na dvoznamenkastom broju koševa, a prvi do Randlea bio je R. J. Barrett s 21 poenom i pet asistencija. Pistonsi su imali osmoricu s dvoznamenkastim brojem koševa, a najefikasniji je bio Wayne Ellington sa 17.

NBA: Golden State Warriors at Portland Trail Blazers

Damian Lillard je bio u svom elementu postigavši 44 koša u pobjedi Portlanda 123-119 nad gostujućim Sacramentom. Lillard je pogodio osam trica i podijelio sedam asistencija, a odličnom pomagača je imao u Enesu Kanteru koji je dodao 22 poena i 21 skok za treću uzastopnu pobjedu Trail Blazersa. De'Aaron Fox je ubacio 18 od svoja 32 koša u zadnjoj četvrtini, a ukupno je podijelio 12 asistencija. No, Kingsi su doživjeli 11. poraz u posljednjih 13 nastupa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov