Obavijesti

Sport

Komentari 23

Samo se uplašio: Jedvaju dali krivu dijagnozu, nije ozlijeđen

Samo se uplašio: Jedvaju dali krivu dijagnozu, nije ozlijeđen
1

Tin Jedvaj je u Njemačkoj obavio magnetnu rezonancu koja je pokazala kako su rezice koje su uplašile doktore u Bratislavi ožiljci od ranijeg puknuća mišića zadnje lože te da Tin nije pretrpio nikakvu novu ozljedu

Tin Jedvaj nije ozlijeđen i već za vikend će se vjerojatno ponovno naći na terenu! Sjajne su to vijesti za hrvatskog reprezentativca, ali otkrivaju i pogrešku koja se dogodila uoči utakmice sa Slovačkom.

Pokretanje videa ...

Jedvaj je na treningu dan uoči susreta u Bratislavi osjetio zatezanje zadnje lože. Točnije, osjetio je peckanje u mišiću. Na sam dan utakmice je otišao obaviti pregled u bolnicu, a ultrazvuk je pokazao rezice koje su liječnike navele da posumnjaju da se radi o oštećenju mišića te da Jedvaj treba propustiti utakmicu kako ne bi riskirao težu ozljedu.

Međutim, čini se da je kod Jedvaja problem ipak bio više psihološke prirode jer je sada potvrđeno da nema nikakve ozljede, pišu Sportske novosti. Naime, po povratku u Augsburg klub ga je poslao na magnetnu rezonancu, a ona je pokazala da su rezice koje su se vidjele na ultrazvuku u Slovačkoj posljedica puknuća mišića zadnje lože, odnosno da su to ožiljci stare ozljede, te da nema nikakvih novih oštećenja niti upala.

U četiri godine propustio više od 50 utakmica

Možda i bolje da je propustio rujanske utakmice, jer Karlo Bartolec ga je dostojno zamijenio. Ali, jasno je kako Jedvaj osjeća konstantni pritisak i strah od novih ozljeda. Od 2014. pa do 2018. godine je u Bayeru pretrpio sedam ozljeda i ukupno je propustio 55 utakmica. To ga je i stajalo veće minutaže i važnije uloge u klubu. Sada kada je dobio novu priliku u Augsburgu vjerojatno strahuje da mu se ne bi ponovili pehovi iz Leverkusena... Ali, ovoga puta dočekala ga je dobra vijest i može spreman nastaviti sa sezonom.

Pokretanje videa ...