Obavijesti

Sport

Komentari 103

'Osjećam se moćno, mogao bih nokautirati svakog protivnika'

'Osjećam se moćno, mogao bih nokautirati svakog protivnika'
1

Filip Hrgović (27) pobijedio je Meksikanca Herediju (26) nokautom u trećoj rundi i tako nastavio put prema vrhu teške kategorije. "Pa ovo je kao da sam dobio Ruiza, ne Herediju", prokomentirao je doček Hrgović

VIDEO

Nakon ove borbe moramo pojačati pritisak jer će se u 2020. boriti za svjetski naslov u teškoj kategoriji, Važno je smanjiti razliku između toga gdje je sada i glavnih izazivača. Ali to nije zato jer se on ne želi boriti s njima. Nitko se ne želi boriti s Filipom Hrgovićem. Znači moramo platiti i tako se pobrinuti da Filip ima mečeve, riječi su promotora Eddieja Hearna nakon još jedne pobjede 'el animala'.

POGLEDAJTE VIDEO

Filip Hrgović vratio se u Zagreb: Pogledajte što kaže nakon nove sjajne pobjede na putu do naslova svjetskog boksačkog prvaka

Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 26. kolovoza 2019.

- Ej, pa nisam Ruiza pobijedio, nego Herediju, pa što je ovo - nasmijao se po dolasku u Zagreb hrvatski borac i dodao:

- Sretan sam, ali pa kao da sam pobijedio Ruiza - prvaka svijeta, a ne meksičkog prvaka. Deveta pobjeda je tu i idemo dalje. Vidio sam obitelj nakon devet tjedana i jako sam sretan što sam se vratio u Zagreb.

Naš je boksač u trećoj rundi nokautirao Meksikanca Herediju i nastavio pobjeđivati u teškoj kategoriji. Vratio se u Zagreb gdje će ubrzo morati krenuti s pripremama za novi nastup i to na najvećem događanju dosad kao predborba u Saudijskoj Arabiji na priredbi prije meča između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza

Trebao bi nastupiti kao predborba u priredbi na kojoj će se za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji boriti Andy Ruiz Jr. i Anthony Joshua. Bit će to u prosincu u Saudijskoj Arabiji.

- U sljedećih deset dana trebali bi dogovoriti sljedeću lokaciju i ime protivnika. Bilo bi super da me 'ubace' u priredbu Ruiza i Joshue, a htio bih u tom desetom meču boksati protiv velikog imena. Mislim da je to i njihov plan, ali najbitnije mi je da zaliječim ovu ozljedicu i da budem zdrav. Bol je u lijevoj ruci i moram odraditi liječničke preglede, umoran sam, ali sretan i jako zadovoljan.

Devetom pobjedom u nizu nastavio je put prema samom vrhu teške kategorije.

- Od prvog meča govorim kako sam spreman na sve i to je moj stav. Tko me želi razuvjeriti, morat će me pobijediti. Tu su Eddie Hearn i Team Sauerland da se brinu u mojim protivnicima i vjerujem da će se u sljedećoj borbi ljestvica podići još više. Ja se osjećam dobro i moćno, mogu nokautirati svakoga tko stane pred mene. Što se bojite? Nemojte biti malovjerni - jasan je Hrgović.

Mogao bi Filip predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020., ali do toga ima još puno vremena, ali i puno stvari koje bi se trebale 'poklopiti'. 

- Želim predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama i želim osvojiti Olimpijsko zlato, ali treba vidjeti kako će se sve posložiti jer još imam obavezu od tri borbe. Vidjet ćemo kako će se sve posložiti, hoću li biti zdrav. Naravno da ako u lipnju dobijem priliku za meč svjetskog prvaka, logično je da ću propustiti OI u korist nas i cijele Hrvatske. Puno je velikih imena i mogućnosti, kolo sreće se okreće jako brzo. 

Sad mu slijedi mali odmor, a onda nastavak puta prema vrhu.

- Situacija u teškoj kategoriji mijenja se iz mjeseca u mjesec, moram nastaviti pobjeđivati. Najbolje tek dolazi - jasan je 'el Animal'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani