Obavijesti

Sport

Komentari 17

Šampionka koja je prošla pakao nije još spremna za povratak...

Šampionka koja je prošla pakao nije još spremna za povratak...
9

Nakon misterioznog virusa koji ju je gotovo ubio i nakon kojeg je smršavjela više od 30 kilograma, francuska tenisačica Marion Bartoli oporavila se i najavila povratak tenisu. No to će još malo pričekati

VIDEO

Marion Bartoli (33) osvojila je Wimbledon 2013. godine. Samo 40 dana nakon toga objavila je da prekida karijeru jer joj tijelo više ne može trpjeti sve te napore. Otišla je kao šampionka, a 2016. godine počeo je pakao. 

Tennis - 2011 Wimbledon Championships - Day Seven - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Misteriozni virus skoro ju je ubio

Turistički je posjetila Indiju gdje se zarazila misterioznim virusom, koji joj je prouzrokovao brojne alergije i teška oštećenja na tijelu.

Nakon mučnih pretraga liječnici su ustanovili da ne znaju o čemu se radi.

- Kako su dani prolazili osjećala sam se sve gore. Kako je vrijeme prolazilo, moje tijelo je počelo odbacivati sve više toga. Život mi je noćna mora. Ne mogu se oprati vodom iz slavine, ne mogu biti na telefonu dulje od pet minuta jer mi srce počne mahnito lupati... Skinula sam sav nakit jer mi šteti. Svaki put kada nešto napravim, bojim se za vlastiti život - rekla je tada Francuskinja.

Wimbledon Day Nine arrivals.

Vraćam se!

Smršavjela je više od 30 kilograma i došla je na rub anoreksije. Što god je pojela, tijelo joj je odbacilo. Bila je očajna, mislila je da se nikad neće oporaviti, ali šampionski duh u njoj je pobijedio. Vratila je kilograme i lani senzacionalno najavila: 'Vraćam se!'

- Ono što sam prolazila 2016. učinilo me puno jačom. Mislila sam da je tenis bio najteži dio mog života, ali to je bilo ništa u usporedbi s onim što sam tad prolazila. Jako sam uzbuđena zbog novog poglavlja u mom životu, veselim se povratku na teren, igrati pred svojim navijačima i činiti ono što najviše volim, udarati tenisku lopticu - rekla je Bartoli prošle godine i zacrtala si da će se vratiti tenisu u ožujku 2018. godine u Miamiju.

Tennis - 2012 Australian Open - Day Six - Melbourne Park

Ova je godina trebala biti godina njezinog povrataka, ali Marion će još malo pričekati na to. Ne samo da je vratila kile, već je i dobila malo više nego što je planirala.

Sudjelovala je na egzhibicijskom turniru u New Yorku gdje je odigrala skraćeni meč protiv Serene Williams.

- Mislila sam da ću biti spremna, ali još nisam. Neću se vratiti dok ne budem 100 posto, sad sam možda na 40 ili 50 posto. Znam da sam najavila kako ću igrati u ožujku u Miamiju, ali sad nema šanse za to. Ne znam kako će reagirati moje tijelo, hoće li mi izdržati koljena, kakvo je stanje s ramenom... Puno je upitnika u svemu tome. Vratit ću se kad budem spremna - rekla je Bartoli.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani