Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sandra poslala dirljivu poruku, Raketa s obitelji u Disneylandu

Sandra poslala dirljivu poruku, Raketa s obitelji u Disneylandu
1

Mnogi sportaši proveli su Božić uz svoju obitelj, a nekima obveze nisu to dopustile. Ivan Rakitić čestitao je svima Božić iz Disneylanda, dok Dejana Lovrena očekuje utakmica protiv Newcastlea na Boxing day...

VIDEO

Božić je vrijeme ljubavi, obitelji i druženja. To je dan kada svi odvoje vrijeme kako bi proveli trenutke s najmilijima, a isto je i sa sportašima koji tijekom godine stalno imaju neke obveze.

Poznati sportaši uputili su se na putovanja s obiteljima i čestitali svima Božić

Ivan Rakitić odlučio je iskoristiti nekoliko dana odmora i provesti Božić s obitelji i prijateljima u Disneylandu. Odmor koji će mu sigurno dobro doći da napuni baterije za nastavak sezone.

Dejan Lovren, pak nije bio te sreće. Igrač Liverpoola proveo je Božić u svome domu u Engleskoj jer nogomet na Otoku nikad ne miruje. Njega i Liverpool očekuje utakmica protiv Newcastlea na Štefanje, ili kako to Englezi od milja nazivaju, Boxing Day.

- Svima vama želim sretan i blagoslovljen Božić - napisao je Lovren.

Najbolji igrač svijeta, Luka Modrić čestitao je svima Božić iz obiteljske idile.

Kapetan vatrenih odlučio je blagdane provesti u Madridu, a fotografiju su ovjekovječili sa obučenim pidžamama. Marcelo Brozović čestitao je svima Božić na talijanskom jeziku objavivši fotografiju na kojoj se nalazi njegova preslatka kćerka ispred bora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas to everyone! 🎄🎅🏻❤️😍😘 #Family 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buon natale a tutti! ❤️🎄

Objavu dijeli Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic)

Neki se odmaraju, a neki žestoko treniraju za početak sezone. Iza Donne Vekić je fantastična godina, a lijepa Osječanka se već nekoliko tjedana nalazi na teškim pripremama za novu sezonu koja započinje krajem prosinca. Tenisačica je poželjela svima sretan Božić i sve najbolje za blagdane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas from my family to yours ! 🎅🎄🎁🥳🍾🐷🍗🍰🐼🐻❤️

Objavu dijeli Donna Vekic (@donnavekic)

Još jedna godina u disku prošla je u dominaciji jedne jedine Sandre Perković. Sandra je ove godine po peti put zaredom osvojila zlato na Europskom prvenstvu, a sljedeću godinu je najavila kao pripreme za Olimpijske igre u Tokiju gdje će juriti po još jedno zlato. Kraljica diska uspjela je uhvatiti vremena za odmor na Božić, a svima ga je čestitala i poslala emotivnu poruku.

- Božić je posebno vrijeme u kojem uživamo s onima koje volimo, širimo sreću i ljubav. Dragi moji prijatelji, želim vam puno ljubavi, sreće i radosti. Sretan Božić - napisala je Sandra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu