Obavijesti

Sport

Komentari 12

Legenda uz Červara na klupi: Saračević će biti pomoćnik Lini

Legenda uz Červara na klupi: Saračević će biti pomoćnik Lini
1

Zlatko Saračević bi trebao postati pomoćnik Line Červara u hrvatskoj reprezentaciji. Iako službene potvrde HRS-a još nema, dubrovački mediji pišu kako je o svemu već obavješten i njegov klub, RK Dubrovnik

VIDEO

Prema pisanju Dubrovačkog dnevnika Zlatko Saračević trebao bi biti prvi pomoćnik Line Červara u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji. Isti portal tako piše da je Hrvatski rukometni savez već obavijestio Saračev klub Dubrovnik i legendarni bi desni vanjski i bivši pomoćnik Veselina Vujovića u Zagrebu funkciju u Kaubojima trebao preuzeti 1. svibnja.

Izbor Line Červara ne bi trebao čuditi s obzirom na veliko uzajamno poštovanje dvije hrvatske rukometne legende. Saračević nije štedio na pohvalama na Červarov račun nakon SP-a u Francuskoj.

- Ako se mene pita, najbolja kombinacija koja može biti je Lino Červar! Gledajući sve ono što je napravio, sve ono što Lino predstavlja, ali i ono što nas čeka, Europsko prvenstvo u Hrvatskoj, on je daleko ispred svih. Jednostavno mora imati prednost, čak bih rekao da je situacija ovakva: dok Lino govori, svi ostali bi trebali šutjeti. Tako barem ja mislim - rekao nam je u veljači Saračević.

I tada smo ga pitali je li se netko iz HRS-a sjetio pozvati ga da prenese svoje veliko znanje i iskustvo na mlađe generacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne, nikad me nitko nije zvao niti predlagao da dođem na bilo koju funkciju u savezu. Baš nikad. Zašto? Nemam pojma. Ako me netko bude trebao, želio čuti, tu sam, na raspolaganju, svi znaju kako doći do mene.

Čini se da su ipak shvatili da ima puno toga za ponuditi iako zasad još nema službene potvrde. No, prema svemu sudeći, Zlatko Saračević uskoro postaje dio Červarova stožera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu