Obavijesti

Sport

Komentari 8

Dario rutiner, 13. put zaredom dvoznamenkasti u koševima...

Dario rutiner, 13. put zaredom dvoznamenkasti u koševima...
1

Dario šarić zabio je 14 koševa, a imao je još i osam skokova i šest asistencija u utakmici protiv protiv Milwaukeeja. Bucksi su pobijedili Philadelphiju 112-98

VIDEO

Dario Šarić iz utakmice u utakmicu sve je zreliji i iskusniji. Neće uvijek zabiti 20 ili više koševa ili ostvariti 'double-double', ali hrvatski reprezentativac polako postaje NBA rutiner.

Čak i u jednoj slaboj utakmici Philadelphije Šarić je uspio izvući 14 koševa te osam skokova i šest asistencija. Nije bilo dovoljno da 76erse povuče do pobjede, ali svojom igrom i stavom trudi se sebe i suigrače učiniti boljima.

Milwaukee je slavio 112-98, a Šarić je s tih postignutih 14 koševa i 13. utakmicu zaredom postigao dvoznamenkasti broj poena. A čak i nije imao šutersku večer za pamćenje. Iz igre je gađao 5-15, dok se s tricama opet mučio, imao je 1-5. 

Philadelphiju je uništio Giannis Antetokounmpo, debitant na nedavnom All Staru, s 24 koša, osam skokova, pet asistencija, dvije ukradene lopte i tri blokade.

Kod 76ersa najviše je koševa zabio Justin Anderson, 19 uz šest skokova, no oduševio je 24-godišnji debitant Shawn Long, koji je za 15 minuta utrpao 13 koševa uz sedam skokova.

New York Knicksi pobijedili su Orlando 113-105. Mario Hezonja za Magic je igrao 15 minuta, a postigao je osam koševa uz tri skoka. 

U derbiju Zapada San Antonio Spursi pobijedili su Houston Rocketse 112-110. Kawhi Leonard zabio je 39 koševa, no 17 je utrpao u posljednjoj četvrtini. U samoj završnici postigao je tricu, blokirao Hardena, a potom ubacio i oba slobodna bacanja.

James Harden, drugi kandidat za MVP nagradu, ali s Houstonove strane, zabio je 39 koševa uz 12 asistencija, no u posljednjoj četvrtini postigao je tek četiri poena.Spursi su u nizu od osam uzastopnih pobjeda.

Detroit i Chicago izjednačeni su na sedmom i osmom mjestu Istoka s 31 pobjedom i 32 poraza. U sinoćnjoj međusobnoj utakmici slavio je Detroit 109-95. Bullsima zbog ozljeda nisu mogli pomoći Wade i Rondo.

Najefikasniji kod Pistonsa bio je Reggie Jackson s 26 koševa, dok je Bullse predvodio Jimmy Butler s 27 poena i devet skokova.

Golden State Warriorsi nakon dva uzastopna poraza, prva u dvije godine, vratili su se s dvije pobjede. Prvo su sredili Knickse, a sinoć su pobijedili Atlanta Hawkse 119-111.

Andre Iguodala i Steph Curry zabili su po 24 koša, što je Iguodali najbolji učinak sezone. Hawkse je predvodio Paul Millsap s 20 koševa i 10 skokova. 

Ostali rezultati:

Brooklyn Nets - Memphis Grizzlies 122-109

Indiana Pacers - Charlotte Hornets 88-100

Sacramento Kings - Denver Nuggets 96-108

New Orleans Pelicans - Utah Jazz 83-88

Boston Celtics - LA Clippers 102-116

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju