Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Šarić ne može ići ove godine, nema tu klauzulu u ugovoru'

Čak i ako ga izaberu na NBA draftu idućeg mjeseca, Šarić neće još otići iz Cibone, uvjerava predsjednik kluba Ivica Lovrić, a i Dario tvrdi da mu se nigdje ne žuri

VIDEO

Priča se o odlasku Darija Šarića na kraju sezone, ali to nije istina. On može otići tek na ljeto 2014. pod određenim uvjetima. Fiksna odšteta ne vrijedi ove godine, a i za njega je trenutačno daleko najbolje da ostane, rekao je predsjednik Cibone Ivica Lovrić, koji se pojavio pred medijima prvi put nakon dolaska talentiranog Šibenčanina prošlog listopada.

Šarić može izaći na ovogodišnji NBA draft, ali čak i ako bude izabran, to ne znači da će odmah otići.

- Ja sam vojnik kluba. Kako god završilo, nadam se da će biti najbolje za mene, a to je ostanak u Ciboni, bilo dvije, tri ili četiri godine - nadovezao se Šarić.

Lovrić je ponovio kako Cibona već ima cijelu petorku za iduću sezonu jer Šarić, Blassingame, Kus i kapetan Rozić imaju ugovore, ozbiljnije će se prvoj momčadi priključiti mladi Arapović i Mazalin, a ozbiljno se pregovara s nekolicinom pojačanja. Osim toga, rekao je kako je trener Danijel Lutz ozbiljan kandidat da ostane na klupi i iduće sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad smo planirali sezonu, nismo se vidjeli kao osvajači Kupa i na prvome mjestu uoči doigravanja. I Lutz i mi želimo da dugo ostane u klubu, tako da je on vrlo realna opcija - rekao je Lovrić, te dodao kako će Cibona iduće sezone sigurno igrati u nekom od europskih natjecanja.

- Ako nas ne pozovu u Eurokup, igrat ćemo Eurochallenge.

'Samo čvrsto pa ćemo uvjerljivo pobijediti'

Prije utakmice s Cedevitom igrali smo na nekih 30-40 posto. Imali smo taj kiks protiv Jollyja, ali smo protiv Cedevite pokazali da smo najbolja momčad u Hrvatskoj s najboljim trenerom. Trebamo igrati čvrsto i sigurno ćemo doći do visoke pobjede, najavio je Dario Šarić subotnju utakmicu protiv šibenskog Jollyja, kojom počinje doigravanje za prvaka.

- Od Jollyja smo nedavno izgubili doma. Jedva čekam utakmicu. Sto posto smo spremni, odmorili smo se i mogu obećati publici spektakl i pravu, motiviranu Cibonu - rekao je kapetan Marin Rozić, a trenera Lutza obradovale su riječi njegovih igrača.

- Kad oni pošalju takvu poruku, moram biti zadovoljan. Poraz od Jollyja bio je velik kiks, a posebno ga se gorko prisjećati jer smo loše izgledali - rekao je Lutz, dodavši da će ključno biti smanjiti broj izgubljenih lopti te spriječiti šibenski napadački skok.

Prva utakmica polufinala igra se u subotu u 20 sati u Draženovu domu, a u nedjelju u 19 sati u Višnjiku se sastaju Zadar i Cedevita.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine