Obavijesti

Sport

Komentari 10

Šarić odličan, Bender bez koša u porazu, Bogdanović u pobjedi

Šarić odličan, Bender bez koša u porazu, Bogdanović u pobjedi
1

Vodeća momčad Istočne konferencije Boston Celtics su sa 111-110 bili bolji od Denver Nuggetsa zahvaljujući trici Jaylena Browna 34 sekunde prije kraja

VIDEO

Hrvatski košarkaš Dario Šarić bio je sinoć najbolji igrač Philadelphia 76ersa u porazu od Milwaukee Bucksa, dok je Bojan Bogdanović u pobjedi svojih Indiana Pacersa ostao bez poena, kao i Dragan Bender u porazu Phoenix Sunsa.

Od Philadelphia 76ersa su sinoć bolji bili domaći Milwaukee Bucks sa 107-95, a Dario Šarić je sa 19 pogodaka (šut iz igre 7/18, trice 0/8), devet skokova i dvije asistencije koliko je upisao u 33 minute na terenu bio najučinkovitiji u redovima poražene momčadi. Ben Simmons je ubacio 16 koševa uz šest skokova i pet asistencija, a Joel Embiid nije igrao.

Giannis Antetokounmpo je bio najbolji strijelac Bucksa sa 31 pogotkom, 18 skokova i šest asistencija.

Za Milwaukee je ovo bila četvrta pobjeda u nizu nakon promjene trenera i sad se s omjerom pobjeda i poraza 27-22 nalaze na petom mjestu Istočne konferencije, dok je Philadelhia (24-23) na osmom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Indiana Pacers su sinoć sa 105-96 bili bolji od gostujućih Charlotte Hornetsa. Bojan Bogdanović je imao slabu večer, u 24 minute igre ostao bez pogodaka (šut iz igre 0/3, trice 0/1), ali je upisao dva skoka i jednu asistenciju.

Pacersi su vodili s dva razlike sedam minuta prije kraja, a onda je nakon promašaja Coryja Josepha, Lance Stephenson uhvatio loptu i započeo seriju od 15-2 kojom je zaključena utakmica u korist Indiane. Pacerse je predvodio Victor Oladipo sa 25 pogodaka, a Charlotte Dwight Howard sa 22 koša i 11 skokova. Indiana je sa 28 pobjeda i 23 poraza sada sedma na Istoku, a Charlotte 11.

Utakmicu bez pogodaka imao je i Dragan Bender čiji su Phoenix Suns poraženi od Memphis Grizzliesa sa 109-120. Hrvatski je reprezentativac odigrao 20 minuta bez pogotka (šut iz igre 0/2), upisavši dva skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Sunse je predvodio TJ Warren sa 24 koša i sedma skokova, a rookie Josh Jackson je ubacio 20 koševa i osam skokova.

Tyrene Evans je za Memphis zabio 27 koševa. Phoenix je sa 17 pobjeda i 34 poraza 13. momčad Zapada.

Vodeća momčad Istočne konferencije Boston Celtics su sa 111-110 bili bolji od Denver Nuggetsa zahvaljujući trici Jaylena Browna 34 sekunde prije kraja.

Boston je do ove druge pobjede u zadnjih sedma utakmica vodio Kyrie Irving sa 27 poena, dok je Jayson Tatum dodao 20. Najbolji u redovima Nuggetsa bio je Nikola Jokić sa 24 koša.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...