Obavijesti

Sport

Komentari 61

Šarić postigao double-double; Dončić se opet igrao košarke...

Šarić postigao double-double; Dončić se opet igrao košarke...
8

Naš Dario je u susretu svojim učinkom bio drugi najefikasniji igrač gostiju, odmah nakon Cheicka Dialla s 22 ubačena poena, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu nad odličnim Denverom...

VIDEO

Hrvati su još jednom odigrali odlične partije za svoje momčadi u NBA-u. Dario Šarić je čak postigao i double-double, a Ivica Zubac je bez problema stigao do nove pobjedne sa solidnim učinkom. Slovenski reprezentativac Luka Dončić još je jednom oduševio i apsolutno dominirao parketom u pobjedi Dallasa.

Pokretanje videa...

00:38

Denver - Phoenix 116 - 104

Hrvatski košarkaš Dario Šarić odigrao je jako dobru utakmicu upisavši double-double učinak s postignutih 18 poena i 17 skokova, no to nije bilo dovoljno da njegov Phoenix pobjedi Denver. Domaćini su bili prejaki za Šarićevu ekipu, pobijedili su 'nuggetsi' 116-104, a njihova dominacija na terenu vidjela se najviše u završnici kada je Phoenix izgubio korak i više nije mogao pratiti ekipu iz Denvera. 

Naš Dario je u susretu svojim učinkom bio drugi najefikasniji igrač gostiju, odmah nakon Cheicka Dialla s 22 ubačena poena, dok su Denver predvodili Millsap i Murray s 23, odnosno 22 poena. 

LA Clippersi - New Orleans Pelicans 134-109

S druge strane, Mostarac Ivica Zubac uspio je sa svojim LA Clippersima bez većih problema svladati New Orleans Pelicanse uz velikih 25 poena prednosti 134-109. Zubac je pri tome odigrao 17 minuta i postigao pet poena te deset skokova. Najbolji među 'clippersima' bio je Harrel s čak 34 poena i 12 skokova, dok je goste pokušao spasiti Brandon Ingram s 24 postignuta poena. 

NBA: New Orleans Pelicans at Los Angeles Clippers

Huston - Dallas 123-137

Slovenski košarkaš Luka Dončić oborio je još jedan rekord. Postao je tek drugi košarkaš u posvijesti NBA-a koji je postigao 2.000 poena, 500 skokova i 500 asista prije svoje 90. službene utakmice. Luki je za taj rekord bilo potrebno 88 utakmica, a jedino je Oscar Robertson bio brži koji je došao do tih brojki sa 66 odigranih susreta.

Slovenac je rekord srušio u Hustonu kada je s Dallasom dominantno kroz cijeli susret sruši Jamesa Hardena 123-137 upisavši 41 poen, šest skokova i 10 asistencija. 

NBA: Dallas Mavericks at Houston Rockets

New York - Brooklyn 101-103

Brooklyn Netsi su stigli do treće pobjede 103-101 nad New York Knicksima, gotovo najlošijom momčadi u njihovoj konferenciji, uz sjajan učinak Dinwiddieja s 30 poena i Jarretta Allena s upisanih 18. Svoj je doprinos dao i bosanskohercegovački reprezentativac Džanan Musa s ubačenih pet poena. Sve to 'netsi' postižu bez Kyrija Irvinga kojega neće biti niti u sljedeće dvije utakmice (Cleveland i Boston). 

Washington - Sacramento 106-113

U pobjedi Sacramenta nad Washingtonom najbolji su bili Harrison Barnes i Bogdan Bogdanović s 26, odnosno 21 košem i svaki po četiri skoka. Ovo im je sedma pobjeda u deset utakmica. 

Giannis 'mete' sve pred sobom, nevesela večer Šarića i Hezonje
Giannis 'mete' sve pred sobom, nevesela večer Šarića i Hezonje

Rezultati:

  • Houston - Dallas 123-137
  • New York - Brooklyn 101-103
  • Washington - Sacramento 106-113
  • Denver - Phoenix 116-104
  • LA Clippers - New Orleans 134-109
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba