Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Šarići dobili i doprvakinju: Može pečeno janje za kćer!

Darija su proglasili najboljim košarkašem Europe do 16 godina, a Dana je dio ženske kadetske košarkaške repke koja je na EP-u osvojila srebro

Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL
20 komentara

Nismo se stigli oporaviti od euforije nakon Darijeva zlata, a već je Dana osvojila srebro, zadovoljno kaže Vesa Šarić.
Njenog Darija proglasili su najboljim košarkašem Europe do 16 godina, a kći joj je dio ženske kadetske košarkaške reprezentacije koja je na EP-u u Grčkoj osvojila srebro.
- Ma svaka joj čast, Dana se sama borila i izborila. Dario je, kao prvo dijete, uvijek nekako bio u prvom planu - priznaje mama Vesa, bivša košarkašica, ali i supruga bivšeg Draženova suigrača Predraga Šarića.
Nema što, pravi primjer košarkaške obitelji...
- Dario gleda Danine utakmice kad god stigne, poslije je često i savjetuje. A ona ga, kao i svaka curica od 15 godina, često neće poslušati - kroz smijeh kaže Vesa dok joj ljudi prilaze i čestitaju na uspjesima djece.
- Nakon Darijeva EP-a bila je potpuna ludnica, ispekli smo i janje za goste. Morat ćemo sad i za Danu, nema nam druge - rekla je ponosna majka, koja s talentiranom djecom ima sasvim uobičajene 'probleme'.
- Svađaju se zbog sitnica, jednako kao sva braća i sestre. Ali ne mogu oni jedno bez drugog ni pola sata. Čim jedno od njih uđe u kuću, isti čas pita gdje je drugo - kaže mama Vesa, najtrofejnija majka ovog ljeta.

Naši partneri pišu
Message