Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sarri hrabar i nakon poraza: Doći će jednom kraj i Juveu...

Sarri hrabar i nakon poraza: Doći će jednom kraj i Juveu...
1

Riskiramo da izgubimo navijače, jer oni podržavaju momčadi koje nikada ne pobjeđuju i sami su toga svjesni. U Engleskoj svake godine druga momčad osvoji naslov i to je dobro, rekao je Sarri

VIDEO

Moramo se fokusirati na igru i ne želim razmišljati ni o čemu drugome. Jedina je nada da u životu svemu jednom dođe kraj. Prije ili kasnije, dominacija Juventusa će završiti, rekao je Maurizio Sarri nakon teškog poraza Napolija kod Fiorentine (3-0).

Umjesto da zadrži bod zaostatka za Juventusom, Napoli sada zaostaje četiri boda, a do kraja prvenstva su još samo tri utakmice.

- Moram ovo reći - gledam Premier ligu, tamo svake godine neka druga momčad osvoji naslov prvaka, raste ljubav navijača prema klubovima i svi se nadaju uspjehu. U Italiji je situacija drugačija. Riskiramo da izgubimo navijače, jer oni podržavaju momčadi koje nikada ne pobjeđuju i sami su toga svjesni.

Sarri nije želio komentirati utakmicu Intera i Juventusa (2-3).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Danas smo izgubili zbog loše igre i o tome moram pričati. U protivnom će ispasti da tražim neki jadni izgovor da se opravdam, a ovo nije vrijeme za to. Ali želim zahvaliti navijačima jer su bili fantastični. Nemamo inače ovakve nastupe, ali nismo ni mi strojevi. Dužnost nam je da se iskupimo sljedeći tjedan.

Utakmica je usmjerena već u osmoj minuti kada je nakon pregleda snimke isključen Koulibaly.

- Naravno da nisam planirao utakmicu u kojoj od osme minute igramo s desetoricom igrača. Bilo bi bolje da smo bili svi na terenu, ali mi smo na samom početku izgubili taktiku, nismo ušli normalno u utakmicu. Kada čitava momčad odigra ovako, nepošteno je pričati o pojedincima.

Prošlotjedna pobjeda nad Juventusom je izazvala neviđenu euforiju navijača, a sjajan ispraćaj je Napoli imao i pri odlasku vlakom prema Firenzi.

- Mislim da nije bilo previše očekivanja. U Napulju svaka pobjeda izazove oduševljene, a da se momčad ne može nositi s takvim fantastičnim navijačima, ne bismo imali tri jake uzastopne sezone - smatra Sarri.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka