Obavijesti

Sport

Komentari 7

Sarri poludio! Izjurio s treninga Chelseaja, bacao i šutao kapu...

Sarri poludio! Izjurio s treninga Chelseaja, bacao i šutao kapu...
13

Chelsea i Arsenal igraju finale Europske lige u srijedu od 21 sat. Na posljednjem treningu plavaca pred veliku utakmicu nije bilo mirno. porječkali su se Higuain i Luiz, a razljutilo je to trenera Sarrija

VIDEO

Za manje od 24 sata ih čeka finale Europske lige, a u Chelseaju nema mira. Posljednji trening pred veliku utakmicu s Arsenalom obilježio je ljutiti odlazak Maurizija Sarrija s terena.

Talijan je odjurio usred treninga jer ga je naljutila svađica između Gonzala Higuaina i Davida Luiza. Dvojac se nekoliko puta našao u prepirci zbog prečvrstih startova, a Serri to nije mogao podnijeti pa je bijesan odjurio u svlačionicu. Dok je izlazio bacio je kapu s glave, podigrao ju je, potom opet ljutito bacio o pod, a onda i šutnuo nogom.

Da je malo sačekao, vidio bi da između Luiza i Higuaina nema 'zle krvi' jer se dvojac ostatak treninga zezao i međusobno nasmijavao. Ali temperamentna narav Talijanu nije dala mira...

Europa League Final - Chelsea Training

Prije treninga Sarri je na konferenciji za medije poručio da obožava svoje i priznao je da mu je bilo teško u početku s njima u Chelseaju.

- Na početku sezone ih nisam mogao razumjeti, shvatiti njihov mentalitet. Ali, nakon teškog siječnja, u veljači su se počeli mijenjati. zapravo, možda sam se i ja promijenio, više ni ne znam. U ovom ih trenutku sve volim. Imam 22 predivna muškarca i predivna igrača - rekao je Sarri novinarima.

Finale Europske lige između Chelseaja i Arsenala igra se u srijedu u 21 sat u Bakuu. Navijači londonskih klubova imali su velikih problema zbog putovanja u Azerbajdžan. Naime, nije bilo direktnih avionskih nego su na put dugačak 4600 kilometara morali putovati preko Istanbula. Onima koji su se odlučili na prijevoz automobilom ili kombijem, putovanje je trajalo čak 59 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu