Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
166 komentara

Savez nudi Daliću milijun eura da ostane na klupi Vatrenih...

Prema ugovoru koji traje do 2020. godine, odnosno do završetka Eura te godine, Dalić godišnje ima plaću od otprilike 500.000 eura. Doznajemo kako mu je HNS u ovom trenutku spreman ponuditi milijun eura godišnje

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
166 komentara

Naša želja se zna, mi hoćemo da Zlatko Dalić ostane izbornik, da potpiše novi, poboljšani, četverogodišnji ugovor. Da još dugo sjedi na klupi reprezentacije, rekao je Tomislav Svetina, dopredsjednik HNS-a.

Prema ugovoru koji traje do 2020. godine, odnosno do završetka Eura te godine, Dalić godišnje ima plaću od otprilike 500.000 eura. Doznajemo kako mu je HNS u ovom trenutku spreman ponuditi dvostruko veći  iznos, dakle oko milijun eura godišnje

Navodno Dalić na stolu ima milijunske ponude iz Kine i drugih azijskih država, a poznajući njega, novac mu ipak neće biti na prvome mjestu. Uostalom, radio je bez ugovora kad je postao izbornik. Ovih će se dana odmarati, razgovarat će s obitelji, a onda će objaviti odluku.

U iduća tri-četiri dana Dalić bi mogao sjesti na večeru s nekolicinom čelnih ljudi našeg saveza. Sve je praktički u ovom trenutku na njemu.

- Nakon ovoga mogu biti i izbornik Brazila ili trener Barcelone, ali s ovoliko srca i emocija mogu voditi samo Hrvatsku - rekao je na dočeku u svojem Varaždinu hrvatski izbornik.

On je bez ikakve sumnje u ovom trenutku jedan od hit trenera u svijetu.

- U Aziji je sigurno ‘prvi pick’. Tamo je već ostvario velike rezultate i naravno da će ga htjeti dovesti puno velikih azijskih klubova - kaže nam Marko Naletilić, naš najpoznatiji nogometni menadžer, čovjek koji odlično poznaje situaciju na nogometnom tržištu.

- Dalić je pokazao kako može voditi momčad prepunu zvijezda. Napravio je veličanstven rezultat i zbog toga će ga sigurno na klupi u budućnosti htjeti i mnogi veliki europski klubovi. Pokazao je da ih može voditi. On ima tu karizmu, zna kako voditi velike igrače, a to je ključno - kaže Naletilić.

Uskoro ćemo sve znati, pred Dalićem su sada dani odluke, ići dalje s “kockastima” ili ne.

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message