Sport

Komentari 73

Službeno: Savićević potjerao Cicu, Brnović je novi izbornik!

Službeno: Savićević potjerao Cicu, Brnović je novi izbornik!

Zbog posljednja dva kiksa s Bugarskom i Walesom, crnogorski nogometni savez smijenio je Cicu s mjesta izbornika, pišu crnogorski mediji. U 17 sati je 'presica'...

Cico Kranjčar više nije izbornik Crne Gore. Razlog tome su posljednja dva kiksa u europskim kvalifikacijama, s Bugarskom (remi) te poraz u Walesu. Iz saveza su nam potvrdili da Izvršni odbor crnogorskog nogometnog saveza od 14 sati raspravlja o statusu Cice Kranjčara. U 15.30 crnogorski portal Vijesti objavio je da je Izvršni odbor podržao prijedlog Dejana Savićevića te je smijenio Cicu Kranjčar. Novi izbornik je Branko Brnović, Cicin dosadašnji asistent.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević održat će konferenciju za novinare u 17 sati na kojoj će objasniti razloge smjene izbornika dva kola prije kraja kvalifikacija. Cico je preuzeo crnogorsku reprezentaciju u veljači prošle godine te je uspješno vodio kroz kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. Crnogorska selekcija još uvijek ima šanse izboriti natjecanje u Ukrajini i Poljskoj.

Crna Gora je pod vodstvom Zlatka Kranjčara pobijedila Wales i Švicarsku pod Goricom, Bugarsku u Sofiji, dok su na gostovanju kod Engleske ostali neporaženi.

Hrvatski je trener dobio veliku podršku na crnogorskim forumima.

Najčitaniji članci