Obavijesti

Sport

Komentari 4

Schalke spasio bod, Klasnić s klupe gledao pobjedu Mainza

Schalke spasio bod, Klasnić s klupe gledao pobjedu Mainza
4

U 15. kolu Bundeslige Schalke je u Gelsenkirchenu odigrao s Borussijom (M) 1-1. Ivan Klasnić s klupe je gledao pobjedu svojeg Mainza protiv Hannovera 2-1

VIDEO

Treću već utakmicu zaredom u Bundesligi nogometaši Schalkea nisu okusili pobjedu. Nakon remija s Eintrachtom, te poraza kod Hamburga, ove je subote u Gelsenkirchenu bod ukrala Borussija (M) odigravši 1-1.

Imao je Schalke pritom sreće što je uzeo i taj jedan bod jer je do njega došao u 85. minuti, kada je Draxler asistenciju Pukkija pospremio u mrežu iz nesposredne blizine. Bio je Schalke bolji tijekom cijelog ogleda, pogotovo nakon primljenog pogotka u 62. minuti kada je Belgijanac De Camargo pobjegao cijeloj domaćoj obrani i zabio u bliži kut, ali na kraju je Schalkeu to bilo dovoljno tek za remi.

S takvih 1-1 je trebala završiti i utakmica Mainza i Hannovera, ali je veliko slavlje domaćim navijačima donio Szalai, strijelac u 89. minuti. Inače, ova su tri boda Mainza time veća jer je domaća momčad od 49. minute igrala s igračem manje zbog isključenja vratara Wetkla. Prvi je žuti Wetklo dobio zbog prigovaranja prilikom pogotka gostiju, a drugi zbog igranja rukom izvan svog šesnaesterca.

No, Hannover nije iskoristio brojčanu prednost, već je i primio gol u završnici. Hrvatski nogometaš Ivan Klasnić je ostao na klupi Mainza kroz cijelu utakmicu.

Hrvatski nogometaš Ivan Santini je ušao u igru već u 24. minuti za svoj Freiburg koji je remizirao kod Augsburga (1-1). Augsburg je tako i dalje ostao jedini sastav koji ove sezone nije slavio na domaćem travnjaku. Bayer je, pak, u Leverkusenu pobijedio s minimalnih 1-0 Nürnberg, te tako potvrdio drugo mjesto na ljestvici.

Recimo i da je Stuttgart pogotkom Okazakija u 45. minuti slavio kod Greuther Fürtha. U toj je minuti bosanski nogometaš Vedad Ibišević slabo izveo jedanaesterac pogodivši ravno u vratara, ali je na odbijenu loptu dobro reagirao Okazaki i glavom poslao loptu u dalji kut. Inače, Stuttgart je od 53. igrao s igračem manje (crveni karton Tascija), a domaćin je propustio brojne šanse - pogađali su igrači Furtha okvir vratiju ili su bili neprecizni iz idealnih prilika.

Bundesliga, 15. kolo:

  • Schalke - Borussia (M) 1-1 (Draxler 85 / De Camargo 62)
  • Bayer - Nürnberg 1-0 (Kieβling 37)
  • Mainz - Hannover 2-1 (Müller 10, Szalai 89 / Schulz 28)
  • Augsburg - Freiburg 1-1 (Werner 9 / Schmid 29)
  • Greuther Fürth - Stuttgart 0-1 (Okazaki 45)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka