Obavijesti

Sport

Komentari 27

'Sedam godina za*ebavao sam se u Dinamu i opet bio najbolji. Bjelica će uvijek biti mali trener'

'Sedam godina za*ebavao sam se u Dinamu i opet bio najbolji. Bjelica će uvijek biti mali trener'
23

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac u A1 nogometnom podcastu osvrnuo se na maksimirski dio karijere i otkrio: Htjeli su me i Werder, Valencia, PSG, Monaco. Ali Dinamo nije htio prodaju

VIDEO

Finalist Hrvatskog kupa, povratnik u hrvatski nogomet Sammir (33) ovaj četvrtak gostovao je u A1 nogometnom podcastu u Podcast Inkubatoru i prisjetio se detalja iz bogate nogometne karijere.

Najtrofejniji igrač Dinama s čak sedam prvenstava, pet kupova i dva superkupa u Maksimiru se zadržao sedam godina u prvom mandatu (2007.-2014.) i pola godine u drugome (2017.).

POGLEDAJTE VIDEO: Sammirove majstorije

Pokretanje videa...

Sammir debitirao za Lokomotivu 00:33

Bivši hrvatski reprezentativac prodao se u španjolski Getafe 2014. za 2,5 milijuna eura, a tvrdi da je mogao i u bogatije klubove.

- Dinamo me nije htio prodati, u klubu nisu bili korektni prema meni. Nitko u klubu nije mislio na mene i to im zamjeram. A htjeli su me Valencia, PSG, Monaco, Werder - nabrajao je hrvatski Brazilac.

Nedavno je u intervjuu za Novu TV otkrio kako u Zagrebu nije trenirao, spavao ni živio kako treba. Poznati su njegovi izleti u noćne klubove zbog čega je nekoliko puta bio kažnjen.

- Vidio sam profesionalizam kad sam došao u Getafe. Sedam godina tu sam se za*ebavao i igrao koliko mi je trebalo da budem najbolji - iskreno je priznao Sammir.

Bivši trener Dinama Nenad Bjelica otkrio je kako je Sammir bio blizu drugog povratka u Maksimir, ali da se transfer nije dogodio na njegovo inzistiranje.

- Vratio sam se iz Kine i razgovarao sa Zdravkom koji je rekao da me želi. I Bjelica mi je onda rekao da me želi, ali mi se nisu javili. Zdravko mi je nakon toga rekao da ga bojkotiraju i da me Bjelica ne želi. Zato će on za mene uvijek biti mali trener. Mogao mi je to reći u lice - poručio je Sammir.

Kako vidi današnji Dinamo?

- Ne želim previše pričati o njemu. Trener je bio najbolji igrač Dinama, a Petković je najbolji igrač. Volio bih igrati s njim. Zna asistirati i zabiti, kompletan igrač.

Najboljim trenerom u karijeri ocijenio je Krunu Jurčića.

- Zna jako puno. Mediji ga ne vole, ali baš mi se sviđa. Dobre treninge je pripremao, ima stav i samopouzdanje. Jako dobar trener. Čak bolji od trenera Getafes. Napravio sam jako puno kod njega, igrao lijevo krilo i ulazio u sredinu, što mi je odgovaralo. On me tu našao. Kad sam došao igrao sam desno krilo, tu se nisam osjećao dobro - rekao je Sammir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima