Sport

Komentari 22

Seksi Milica u Novom Zagrebu: Ja sam šlag na tortu ove ekipe

Seksi Milica u Novom Zagrebu: Ja sam šlag na tortu ove ekipe

Najbolja i najljepša košarkašica Srbije Milica Dabović (31) potpisala je jednogodišnji ugovor s Novim Zagrebom. Osim igrom Milica privlači pažnju i svojom ljepotom...

Ekipa je izuzetno jaka. Tu je Iva Ciglar, Španjolka Pascua, Mađarica Rakszany... I eto, ja stižem kao šlag na tortu, rekla je Milica Dabović, nova košarkašica Novog Zagreba.

Milica nije samo vrhunska košarkašica i srpska reprezentativka, nego u svojoj zemlji ima status pravog celebrityja.

Zbog ljepote jedna je od najprepoznatljivijih srpskih sportašica, a za sobom ima i nekoliko snimanja za muške časopise.

U Novi Zagreb stiže iz Partizana, kluba koji se raspada.

- Sve se odvijalo filmskom brzinom. Kad smo čuli da je Milica postala slobodna igračica, nismo puno razmišljali. Znate onu uzrečicu: ‘Ako nekoga ne možeš pobijediti, dovedi ga’. Želimo zagrebačkoj publici priuštiti istinski spektakl, a dolazak Milice Dabović još je jedan korak u tom smjeru - rekao je trener “lupica” Vladimir Ivanković.

- Novi Zagreb sam izabrala jer igra Euroligu i Srednjoeuropsku ligu, ali i zbog cijele priče oko kluba koji se brine i o segmentima poput marketinga te promocije ženske košarke - rekla je 175 centimetara visoka 31-godišnjakinja rođena u Cetinju koja može igrati obje bekovske pozicije.

Zaista, osim sportskog, Novi Zagreb napravio je izvrstan marketinški potez jer će mnogi u dvoranu u Trnskom dolaziti samo zbog Milice. Osim nje, kao pojačanje na poziciji centra stigla je Josipa Bura iz Gospića.

Najčitaniji članci